Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I76v68a23n 84Š83t73í15p80e33k

20. 12. 2017 11:41

Ta situace je nadmíru zajímavá: Komunisti, když už jednou Ondráčka nominovali, ho musí protlačit, jinak by se zesměšnili na úroveň bytí/nebytí. Bureš jedním pokynem firemně řízené straně (nedejme se zmást zubynehty zdůrazňovaným termínem "hnutí") zachrání zadek KSČM, zaváže si ji, pomůže si k podpoře vlády, a taky sympaticky ukáže, že pro své chvályhodné makající úsili je schopen nechat si nadávat - od Kalousků a jiných vřískajících parlamentních nedochůdčat, jejichž spory s ním mu jedině přinášejí další body. Babiš je na cestě vzhůru, což je výsledek všeho možného/nemožného, a není to stav ani racionální, ani logický, ani spravedlivý, ani slušný. Ale je. Tak si hlídejme začátek sešupu. Přijde. Veselé Vánoce, paní Jandová.

4 8
možnosti
Foto

No ona to není ani strana ani hnutí, jen další divize Agrofertu. A upřímně, ať si Babiš komunisty a okamurovce klidně zaváže, alespoň uvidíme, kam až je ve své touze po moci schopný zajít. A ten začátek sešupu nemusíme hlídat, ten už začal. Spíš jde o to, jak rychlý a hluboký bude. Přeji Vám též krásné Vánoce, pane Štípku.:-)

3 4
možnosti
BM

Opravdu mě zajímá jak dlouho vlastně si budeme minulost, už skoro třicetiletou nebo i tu vzdálenější navzájem vyčítat. Minulost by neměla být zapomenuta ale pořád jí někomu strkat pod nos mi připadá velmi krátkozraké. Protože všichni už žijeme "jiné životy".

8 8
možnosti
ZB

To není vyčítání, jen správné připomenutí hrůz komunismu páchané komunisty. Ti se nikdy nezmění!

4 7
možnosti
TK

"Mlátička.." Mně by zajímalo, jak by se dnes padesátiletým ženám, matkám a baičkám líbilo, kdyby jsme je nazývali podle jejich chování v mládí. Tedy třeba "rádodajka" Mařka".. Líbí? Přijde vám to fér? Za tu dobu je promlčena i vražda..

Vytáhněte na něj něco problematického z jeho nynějšího profesního života, to je OK, ale diskvalifikovat někoho do konce života za to, kde byl zaměstnán, když mu bylo 20, je snadně, ale hodné ubohé.

15 10
možnosti
MM

Stačila by obyčejná omluva.

5 2
možnosti
Foto

Paní Jandová, krásné Vánoce a díky Vám za víru a odvahu... VR^

6 6
možnosti
MM

Také se připojuji. VR^

5 4
možnosti
MD

Temer vsichni az vsichni, kdo pred rokem 89 pusobili ve statni sprave, v rizeni firem, v rizeni obci a mest, pracovali ve sdelovacich prostredcich, spousta tech co byli i na ne prilis vyznamnych mistech byli v KSC. Delnici, studenti VS byli v KSC.

Takze pani Jandova, co ted s nimi, co s predky tech, co se ke komunistum nehlasi, ale jejich rodicove a prarodicove na nich postavili zaklady sveho byti? A ted se k nim az na par vyjimek nikdo nehlasi.

3 4
možnosti
Foto

Členství ve straně bylo obvykle poukázkou na vyšší post. A u některých postů nebylo možné je bez členství v KSČ zastávat.

Moje maminkou byla opravdu velmi zdatnou, pilnou a akurátní poštovní úřednicí. Hravě by zvládla ukočírovat celou obvodní poštu jak ředitelka, stejně tu práci u pozice vedoucí provozu dělala.

Ale ta pozice ředitelky té pošty jí byla zcela uzavřená. Šanci na ni a na lepší plat měl jen "partajník".

3 0
možnosti
DB

zajímavá na článcích o BABIŠOVI je jedna věc..někteří ho kritizují za diktátorský typ a že nedělá kompromisy a vy zde píšete že když dělá kompromisy je vydíratelný..........tedy je jasné, že to dělá naprosto správně...........a jde jen o to, který HŇUP se dá do kritiky Babiše...a podle toho to pak i vypadá........

A platí u těchto samozvaných kritiků, že KDO CHCE PSA BÍTI, HŮL SI VŽDY NAJDE....

8 2
možnosti
Foto

Takový jev lze často pozorovat třeba i v manželství. Je špatné něco udělat, ale současně také něco neudělat.

A proč? Protože nespokojená ženuška, jejíž nespokojenost pramení někde úplně jinde, si tu pověstnou hůl na psa vždycky najde.

5 0
možnosti
Foto

I kdyby prezident na podruhé jmenoval premiérem někoho jiného, jaká koalice by podle Vás mohla vzniknout, když zbývající strany nemají bez ANO, KSČM a SPD dostatek hlasů? A třetí pokus má ANO opět jisté, jelikož by v tomto případě premiéra jmenoval předseda sněmovny.

Já jsem spíše zvědavý, kdo první z oněch ,,zásadových" stran zradí a vládu ANO podpoří, či s ní vstoupí do koalice. Vzhledem k nízkým preferencím a riziku předčasných voleb je adeptů několik.

8 0
možnosti
Foto

Asi nebudou mít odvahu. Já za nejpravděpodobnější, jestli vůbec, považuji odchod některých poslanců ze sálu a snížení quora pro důvěru vládě.

2 0
možnosti
MB

Hermánek Jiří Datum narození 20.05.1948.

Důvěrník Dvořák 35180 Centrála . Agent Dvořák 17537 Centrála . Agent Herman 17537 Centrála . Tajný spolupracovník Dvořák 1753788 Centrála

4 2
možnosti
MB

Jiří, opět nic osobního - jste to Vy ? ... :-)

2 1
možnosti
Foto

Politika je uměním ústupků a kompromisům. Mimochodem, před poslední volbou TGM prezidentem byl součet hlasů pro tak tristní, že komunističtí poslanci museli být, za slib hlasů pro TGM, propuštěni z vězení.

1 3
možnosti
ON

O45n12d88ř60e26j 47N92ý68č

20. 12. 2017 11:29

Ty jsi udavači opravdu lidské dno. Opět si napsal doslova zrůdnou komoušskou lež.

4 1
možnosti
MV

blby je, ze cinnost vlady AB zabere zbytecnej cas - stejne jako u VV onehda - a pak to skonci...skoda toho promarnenyho casu

2 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, Marku, ale v tomto případě bohužel musíme strpět všechny pošetilosti a schválnosti, kterými nás obdaří ten potměšilý hradní stařík. :-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik