Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Jandová, vypadá to nadějně, podle rubriky "Prezidentské volby" na Idnes nezískal prozatím Miloš Zeman ani jediný hlas.

0 1
možnosti
Foto

Už se ale sčítají hlasy z Boskovic;-D.

5 0
možnosti

Jo, ale stejně: je to prezident, je to hlava státu, našeho státu. Byl to útok na prezidenta, byl to útok na hlavu státu, našeho státu. Já bych hodně vážil, co je a není třeba psát. Na druhou stranu, napsala jste to úderně a po svém, ok. No, jen tak nahlas přemýšlím.

2 6
možnosti
Foto

Jediné řešení: vyhlásit Ukrajině válku.

2 1
možnosti
PV

Musim uznat, ze dotycna lepa deva mela vic odvahy nez bratri Masinove, kdyz to zkusila na pana nejvyssiho.

1 2
možnosti
Foto

Ano, svým způsobem je to pravda.

0 1
možnosti
PV

P26a98v79e24l 50V64é34b50r

13. 1. 2018 9:01

"Viděli jste toho vystrašeného a dezorientovaného starce na hranici infarktu"

Milá paní, kdyby někdo vedle vás začal hodně křičet a hrnul se na vás (a navíc s obnaženými sexuálními znaky - ať už prvotními, nebo druhotnými), jste opravdu přesvědčená o tom, že by vám v prvním okamžiku nezatrnulo a okamžitě vhodně reagovala, např. úderem na ta správná místa? No, pokud ano, potom jste Chuck Norris v sukních...

22 7
možnosti
JK

Ukrajinku by měli obvinit ze sexuálního obtěžování.

2 0
možnosti
JK

Ale kus pravdy a hlavně inspirace se v tom blogu dá najít, navrhuji založit skupinu která bude provádět cvičné akce. Tak bude ochranka pořád ve střehu.;-D Už to zkoušel inspektor Clouseau a fungovalo to.

2 0
možnosti
VK

Je to už troska - zvládá v klidu úkony na něž se koncentruje (a to ne vždy). Mimořádná změna ho zcela vyvede z míry. Takhle před lety dovládal soudruh Brežněv - jako by měl v těle servomotory.

13 5
možnosti
Foto

Dobrý postřeh, děkuji za příspěvek :-)

0 0
možnosti
MV

Už pár let si stojím za tím, že republika potřebuje mladšího prezidenta : fyzicky zdatného, respektovaneho, nezahledneho do sebe, se smyslem pro humor, cteneho občany státu. Bohužel nejenže mých očích MZ takovým prezidentem není. Prokazuje to dnes a denně tím, jak se chová. Přál bych mu klid a užívání si důchodu. To si každý starší a nemocný člověk zaslouží. Jeho sebeztrapnovani ale zřejmě ještě neskončilo. Že by se už opravdu k té fyzické zchatralosti přidala senilita?

29 7
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, Marku, ještě bych přidala jednu vlastnost, kterou by měl prezident disponovat. Docela obyčejnou lidskou slušnost. Děkuji za příspěvek a přeji hezký víkend :-)

2 2
možnosti
JP

Kdo nečetl, neuvěří.

1 0
možnosti
MB

Všechno má svou logiku, začátek i konec. Odsuďme Ukrajinku - jistěže pohoršuje a je aktivistický blázen. Neodsuzujme Zemana, který o její zemi říká, že se tam nic neděje, pouze chřipka. Podobně rozhodl o jejím území, patří již Moskvě a vše se vyřeší nějakou platbou - vymalováno. Když už moje - poklidná a vcelku apolitická manželka u TV sdělila, že Miloš se doslova kácí, něco na tom bude ... Odsuďme tu Ukrajinku - je hrozná ! - Vy, pane prezidente, žvaňte dál a zachovejte se nám ... :-)

4 1
možnosti
LB

Ukrajinka je podle podle všeho dost známá persona, takže je otázkou, jak je vůbec možné, že se dostala do bezprostřední blízkosti prezidenta! Co tajné služby? Co ochranka prezidenta republiky? Při tak neprofesionálně odvedené práci bych se nedivila, kdyby se do blízkosti prezidenta republiky dostal i Usáma bin Ládin, kdyby nebyl po smrti.

Myslím, že veřejnost by se měla ptát, jak je vůbec možné, aby se do místnosti, o níž se předem vědělo, že se tam prezident dostaví, ochranka vůbec nevěděla, kdo se v té místnosti nachází.

Dost výmluvná je i fotografie incidentu, která byla včera na hlavní straně i.dnes.

Zatímco ve tváři paní Zemanové je patrné nefalšované zděšení, pan Kuliš, který za bezpečnost prezidenta zodpovídá, celou záležitost zpovzdálí sleduje s pobaveným úsměvem. K tomu snad není co dodat!

12 1
možnosti
Foto

Kdybyste tam vlítla vy, paní Jandová, tak už to má prezident za sebou....

30 8
možnosti
VK

Škoda....věčná škoda....

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik