Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Líbí se mi, že lež a vulgarita je považována za nějakou vhodnou diplomatickou schopnost, zatímco slušné vystupování je považováno za znak politické neschopnosti. :-)

19 5
možnosti
Foto

Tak to, ale, Roberte, není a Ty to moc dobře víš.

5 5
možnosti
MV

Ten minus není za obsah příspěvků, ale za chování chlapa - jeho označování ženy, ať má na ni jakkoliv pifku. Takhle se chlap vůči ženě nevyjadruje. To je slušnost...

1 1
možnosti
MV

Patřilo k příspěvku pana Kroupy. Nezvládl jsem vlákno.

1 0
možnosti
JAN

Souhlasím s vámi, chci na hradě slušnost. Mějte se hezky, jn

4 2
možnosti
MK

Dnes obetuji Ordinaci, pustím ČT1, otevřu víno a budu se kochat. To bude nářez!;-D

4 0
možnosti
SB

Mezi dny 28. října 1918 a 30. září 1938 jsme měli slušně vystupující prezidenty (veškeré námitky proti Benešovi lze mít až do doby po 30. září 1938). A přesto si nás v Mnichově podali jako housku na krámě.

Na nějakou slušnost se ve světové politice kašle.

9 2
možnosti
MV

Tohle by Beneš nikdy neprohlasil.

2 0
možnosti
ON

O64n17d81ř11e50j 26N27ý64č

25. 1. 2018 12:02

Taky volím Drahoše, ale nepochybuji že zvolen bude Zeman. Rád bych se mýlil, ale logika mě to říká jasně. Koho zajímají lži a hulvátství, vždyt podle preferencí skoro čtyřicet procent lidí nezajímá trestný čin.!To je šílené. To prostě nepochopím. A ty počty jsou jasné. ANO podle nynějších preferencí přibližně 35%, SPD 10%, Komunisti 7%. Do toho ne všichni voliči Fischera, Horáčka či Hilšera půjdou volit, a když ano nemusí volit Drahoše. Zas na druhou stranu ta naštvanost lidí na Zemana je opravdu velká, tak malý zisk jeho jsem v prvním kole nečekal. Prostě nevěřím tomu že vyhraje Drahoš.

2 0
možnosti
JV

Ano, myslím, že máte pravdu.

0 0
možnosti
MK

Můj muž první kolo odmítl. Včera se sám rozhodl, že druhé volit půjde. A volit společně budeme.......no, napíšu to v sobotu.

1 0
možnosti
MC

K vašemu včerejšímu svátku bych Vám a všem Čechům raději větší radost měl udělat M. Zeman.

1 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že mé nejbližší okolí má v onou dvou možných variantách jasno.

Vám karma, paní Jandová.

4 2
možnosti
JV

I v mém okolí je o volbě poměrně jasno, přesto jsem ale ohledně výsledků velký skeptik. Myslím, že si to utrpení s ruským protektorem prodloužíme o další léta :-/

1 2
možnosti
Foto

Tak já bych naši milou autorku rád doplnil. Vůbec nejde o nějaké "menší" či "větší" zlo. Jde o moc a o prestiž. Prezident, ač nemá "žádnou" moc, tak velkou mocí, především psychologickou vládne.

A dokáže dát státu a národu ten směr, který zamýšlí. Skvěle se to zpočátku dařilo Václavu Havlovi. Ale národ se trochu "cukl" a dělal si to pak po svém.

Skupina, jednou zvaná "pravdoláskaři", jindy zase "pražská kavárna" je už 15 let "na suchu". Nemá na Hradě žádné zastání. Naposled ho měla za Václava Havla a tak po něm prostě touží.

O tom to totiž je. Ne o nějakém zlu. Nic zlého se zde za 15 let prezidentování VK a MZ totiž nepřihodilo.

17 3
možnosti
ZD

Také vidím ten soustředěný nápor všech jako manipulaci nějakým loutkohercem. Kandidáti bez většího potenciálu, pravděpodobně určení jen k tomu aby nakonec "své" voliče popohnali správným směrem.... Zastání na Hradě a možnost maskovat kostlivce až do doby promlčení! A národ a ideály ... a slušnost a vzdělanost. Marie ale ví své.

3 0
možnosti

Kdo nejde volit, ustupuje Drahošovi.

Zeman ![>-]R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik