Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedno slovo : Altner.

9 0
možnosti
ZH

Sobotka je možná slušný, ale má hlavní vinu na úpadku soc. demokracie, protože za něj se tato strana totálně odtrhla od své voličské základny. Na jeho místo se nacpal bába a doufám, že se za to Bohuš bude smažit v socanském pekle.

5 0
možnosti
MK

M26i84l69a93n 61K38e21s34l

26. 3. 2018 14:20

Rozum mu nevzal-ten nenašel.Kdyby jej pan Sobotka měl tak nešel do nesmyslného boje se Zemanem a Babišem.Kdyby byl schopný se s nimi dohodnout,tak sice by volby nevyhrál,ale ČSSD by byla druhou nejsilnější vládní stranou s perspektivou.Nyní máme další mikrostranu bez perspektivy s velkými dluhy.Ten volební debakl připravil stranu o moc peněz,o moc voličů i v dalších volbách a také moc sociálně demokratických bafuňářů o pohodlný život.Čest jeho památce.

8 0
možnosti
Foto

Zlo vyhrává proto, že lidé jako vy si myslí, že se mu má ustupovat.:-/

4 5
možnosti
Foto

No vida. Všemi okopávaná šedá myš, nevýrazný předseda vlády a amatérský iluzionista (demise zde je a demise zde již není), se dočkal takto výrazné podpory.

Myslím si proto, že to prezident Zeman nějak fláká a málo provokuje a tak není do koho se strefovat.

Proto je dobré alespoň pochválit jeho dlouholetého otloukánka, který si ovšem o tu pozici řekl jen sám o sobě. Nebo se snad nechal v roce 2003 svést?

P.S. Ale slušný, hrdý a čestný muž by si tu kejkle s financováním svého bytu z náhrad asi odpustil.

8 1
možnosti
Foto

A na kauzu OKD jsem já, trdlo zapomněl. Ale asi to bylo tak, že záležitost s OKD byla pouhou nedbalostí.

Protože slušný, hrdý a čestný muž a ministr financí k tomu, neměl zapotřebí se takovou prkotinou v řádu miliard a desítek tisíc bytů pro horníky zabývat.

6 0
možnosti
LH

Věřím., že se Vám pan Sobotka líbil. Takoví jako on jsou oblíbení - ani ryba ani rak a na vše čestné chlapske "možná" a až jak mi dohodnou...

14 0
možnosti

... poněkud leklá ryba. A pouze politický teoretik.

4 0
možnosti
AR

Co jste paní uvedla je fakt, ale Babiš teď v poledních měsících rozeznal konečně skutečnost, že jediná rozumná naše cesta vpřed je jen ve společenství zemí EU a také NATO. A to se nebude komoušům a Okamurovi líbit!!

0 0
možnosti
MS

S tou chválou Sobotky bych to zase tak nepřeháněl. Když šlo o kauzu lithium, choval se alibisticky až běda. A některé transakce, které proběhly v minulosti, kdy byl ministrem financí, si taky nedá za rámeček. Ať už v tom byl úmysl, nebo jeho neschopnost, faktem zůstává, že se v té době pár lidí slušně napakovalo. Klidně se ještě může stát, že za čas posbírá "úrodu" v podobě nějaké zázračné obchodní transakce, jako svého času expremiér Gross, takže tu oběť v podobě vzdání se poslaneckého mandátu bych zase nebral tak moc vážně.

7 0
možnosti

Když vy na to koukáte apriori že je ten Zeman a ten Babiš mínus. Pak vám i ten Sobotka musí vlézt do plusu. On dlouho všechno ukecal. Od určitého okamžiku mu muselo být jasné, že dojde ke střetu, a možná už v téže chvíli, že se bude muset rozhodnout. Nejpozději po Babišově šílené parlamentní řeči k Čapímu hnízdu měl totiž vládu položit a tlačit na co nejrychlejší předčasné volby. Možná by to uhrál. On ale zvolil sebeobětování - vládu dotáhne do konce a socany stáhne sebou takřka do zapomnění. Sobotka se rozhodl a nechal tak Babiše vykvést. No a dnes vidíme Babišovu politiku v praxi - nazval bych to pragmatickou nepolitikou. Je to praktik, pragmatik, oportunista, a umí se v tom pohybovat. Slíbí všechno všem a dokud nepřijde nějaký citelný hospodářský útlum, neprohraje. Zapomeňme na slova jako "slušnost", "morálka", to jsou vojáci první linie a padají jako první.

4 0
možnosti
Foto

R^souhlasím paní Maruško a výroky pane Šťastného že někdo je slušný jen protože si netroufl být neslušný povazuji za nehoráznost

2 3
možnosti
Foto

Správný výrok by byl nikoli slušný, ale poslučný svých loutkovodičů. Jinak byl stejně ,,čistý", jako jeho předchůdci;-)

6 0
možnosti
Foto

Karmuji, protože je to pravda. R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane doktore :-)

1 4
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik