Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pane Šťastný, když sem vy osobně napíšete cokoliv, i když mě třeba budete urážet, tak je mi to jedno a nechám to tu. Ale odkazy na Parlamentní listy zde nenechám.

3 4
možnosti
Foto

Tak slušný byl, protože si netroufl být neslušný, o hrdosti a cti v souvislosti s jeho osobou nelze mluvit, protože tak nikdy nejednal.

12 1
možnosti
Foto

Ke slušnosti je třeba větší odvahy než k neslušnosti. Obdivovatel Miloše Zemana to ovšem nemůže pochopit.

2 4
možnosti
ED

A doufám pevně, že se bude soudit úspěšně, ne? Sobotkovi uškodilo právě vyhození Babiše, to přepískl. No a proč lidi volili, tak, jak volili? No, jsou, zaplaťpánbů, soudnější než Vy, paní bloggerko, ne? No a proč sem někdo motá ještě i Kalouska? Toho, kterýho jen hlasy ze zahraničí o 0,3% ponechaly na poslaneckém platu, který hrdinně odmítl ještě nikdy nepracující mimo sněmovnu Sobotka (ještě jeden je takovej - Benda), ať se mu daří v právničině, protože politicky jej už ani na jižní Moravě nechtěj, že...

12 0
možnosti
Foto

Nějak mi to nedává smysl. Píšete, že Sobotka z pohledu voliče ČSSD vedl vládu výborně. Proč pak tedy zažil takový volební debakl? Vy byste jako volička vítězné vládní strany, která si ve svém funkčním období počíná výborně, v následujících volbách volila někoho jiného? Asi těžko. Sobotka sice vystupoval slušně, to máte pravdu, ale politik to nebyl.

17 0
možnosti
Foto

Slušně ovládal své projevy- tedy metodu gramodesky;-)

8 0
možnosti

Že je Sobotka nepochybně slušný člověk, o tom žádná. Zazlívám mu ale pár věcí, a to zejm. to, že vzal 'Babiše do vlády, posléze to, že ho nevykopl včas a nyní to, že mohl využít svého mandátu, aby hlasoval proti němu a místo toho odešel. Takže mě vlastně opět zklamal. Ale v poslední době mi ho bylo x krát líto. Tak si říkám, co musí být Babiš za gaunera, když mě donutí, litovat Sobotku:-(

3 1
možnosti
Foto

Víte, Zoro, já jsem si několikrát říkala, co by se stalo, kdyby Sobotka Babiše do vlády nevzal. A čím dál víc jsem přesvědčená, že by to skončilo další úřednickou, tedy Zemanovou, vládou. Ale jinak souhlas :-)

1 0
možnosti
MV

nikdo nemuzu vzit druhym to, co sam nema

4 0
možnosti
Foto

Může, ale nepomůže mu to, protože neví, co s tím ;-)V

1 0
možnosti
JK

ČSSD je v těžké finanční krizi a nyní je na přelomu, zda mít svědomí a ctít tradice strany, nebo se vykašlat na morálku s utrhnout co se dá. Je jasné, že AB je potřebuje jen jako takové pseudodemokratické mávátko pro EU. Z EU totiž tečou dotace a bez dotací není Agrofert a ani ANO. Chystá se představení pro budoucí nejhorší ministry z ČSSD, co to vládě jenom kazí a ta si musí prohlašovat vše ve sněmovně i proti jejich vůli. Jak? No přece jako dosud, s SPD. Angažmá v AB vládě je poslední hrdinský kousek ČSSD, užijme si to, konec nastane ve chvíli co si AB koupí v exekuční dražbě Lidový dům, za babku.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím, pane Kučero. Pokud socdemáci vstoupí do vlády s Babišem, tak je oligarcha dorazí a zbudou jim jen oči pro pláč. Jinak nechci se chlubit, ale už před více než rokem, jsem napsala toto:

"Koupí za trest Andrej Babiš obstavený Lidový dům?"

https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=579809

0 0
možnosti
FK

Přestože nejsem voličem ČSSD ani obdivovatelem B. Sobotky, tak musím souhlasit s jednou věcí a to je reakce ( odchod z politiky) na dehonestovaní své osoby za dosažené výsledky.( ať už kladné nebo záporné). Politika je věcí veřejnou a pokud se dostanete na Black list , tak je odchod nejupřímnější reakcí. Můj souhlas a pochopení má krom B. Sobotky i M. Kalousek.

8 0
možnosti
ČP

M.Kalousek? A za co prosím?

0 0
možnosti
PV

Jesteze prvni blog o slusnem, hrdem a cestnem Sobotkovi nenapsal pan Josef Nozicka, ale pan Tomas Vodvarka. ;-D

4 0
možnosti
Foto

8-o8-o8-o Nechápu, nicméně, tento příspěvek jsem napsala pod článek o odchodu Bohuslava Sobotky z parlamentu 22.3. ve 13.36

Sobotka končí ve Sněmovně, jako řadový člen ČSSD bude proti vládě

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/sobotka-cssd-konec-ve-snemovne-dzi-/domaci.aspx?c=A180322_124803_domaci_kop

Marie Jandová 81356

Blog

Nikdy jsem ČSSD nevolila a volit nebudu. Ale Sobotka odchází se ctí a jako chlap. Ať si říká kdo chce co chce. Zvládl intriky, okopávání kotníků a podpásovky jak Zemana tak Babiše i některých spolustraníků. Měl smůlu, že jeho práci mu ukradl Babiš.

+96/−25

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik