Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud by podal demisi premiér, automaticky padne celá vlada. Jakýkoliv takovýto pozadavek je tudíž zbytečný, stačí když ministři za ČSSD podají demisi, či vypoví koaliční smlouvu.

5 3
možnosti
Foto

A Babiš doplní kabinet novými ministry.

3 1
možnosti
JK

J87a45n 22K23o89z71l72e45r

24. 4. 2018 11:12

Jandová , Jandová kde se ve Vás bere tolik zloby , nikdo z nás nemá svůj život bez poskvrny v případě AB jen papouškujete to co Vám prodejní novináři nebo politici předhodí a ani Vy nebo kdokoliv z nás nemá relevantní info jak to ve skutečnosti je a podle mě je to fakt politická kauza protože kdyby nebyl AB premier ( dříve ministr ) tak by nikdo o Čapí hnízdo ani nezavadil protože 50 mega nejsou ugradeny jen nestardandně investovány na rozdíl rozkradených miliard zlodějin politiků a jejich kamarádíčků ale to je podle Vás v pořádku možná byste ani nic nenamítala kdyby to nebyl AB nebo MZ ti na Vás působí jako červený hadr na jistý druh skota.

9 19
možnosti
Foto

Politickou kauzu z toho udělal Babiš. https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=618346

A ty peníze ukradeny byly, protože je měl dostat někdo jiný. Ten, kdo nepodváděl a potřeboval je víc, než miliardář Babiš.

13 3
možnosti
MT

M22a93r21e60k 35T64ů75m64a

24. 4. 2018 10:37

Bureš je zkrátka muž plný paradoxů.

Celých 25 let mu nevadilo, že je veden jako StBák, ale až po tom, co se začal hrabat k moci, mu to najednou vadit začalo. A tak ho nenapadlo nic lepšího než to, aby mu k soudu přišli svědčit o jeho řídící důstojníci...

Ještě předtím než vstoupil do vysoké politiky se Čapím hnízdem chlubil slovy, že je to ta nejlepší věc, co vytvořil, o pár let později pak křivě přísahal na život své rodiny, že to není jeho...

Mohl bych pokračovat dál, ale myslím si, že další věci, včetně Vámi zmiňovaného Nemorálního kodexu sekty ANO, už jsou obecně známé...

Nezbývá mi než konstatovat, že lépe už bylo, teď bude hůř!

23 1
možnosti
Foto

Bohužel máte pravdu. Děkuji za příspěvek :-)

5 0
možnosti
Foto

J17i83ř53í 69L28i62b49e30r

24. 4. 2018 10:11

Bere si to nějak osobně, pan premiér v demisi, asi ví proč.

------------------

Přesný postřeh. Karma R^

7 0
možnosti
Foto

To je jako s Hitlerem. Velká většina lidí ho volila, protože dával jednoduchá řešení. Proto také byli ochotni přimhouřit oči, když se dělo nějaké násilí, které se jich bezprostředně nedotýkalo. Jenže nakonec na každého dojde.

Když se skupina lidí, jejichž živobytí závisí na okrádání ostatních lidí, stane vládnou, časem si prosadí zákony, kterými si své loupeže zlegalizují a morální kód, kterým si vše glorifikují.

13 0
možnosti
SN

:-)......Paní rozhořčená Jandová ! Myslím, že nakonec Vám zbudou oči pro pláč! Babiš není žádné ořezávátko, už se těším jak za měsíc napíšete blog na jeho oslavu. Vláda bude.....podle něj ! !!!!!!

7 26
možnosti
Foto

Já soudím, že ani případné pravomocné odsouzení nemůže být žádný problém. Vždyť koneckonců ministři mohou za panem premiérem dojíždět i do věznice na Borech nebo Na Pankráci a vláda může zasedat tam. :-)

13 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, a soudruh prezident Zeman by ho také ve štychu nenechal.

3 3
možnosti
Foto

Myslím si, že bude stačit, když se do kodexu zavede větička, že jakákoli obžaloba, podezření, a také pravomocné odsouzení předsedy hnutí je "kampáň, kampáň, kampáň".

Pak je vše jasné a netřeba se dále piplat v podružnostech.

Karma.

17 3
možnosti
MD

Na AB dobre, ze neni 'pouha otravna moucha', nelze jej vzit jen tak, placackou. Na nej se musi po 'Skripalovsku".

1 1
možnosti
MD

Kde neni zalobce, neni soudce.

Ne, ze by kradli vsichni, ale v Cesku se jich najde dost. A velkych zlodeju.

Takze, az Pan Buh sleze z pece, udela praci za druhe co meli potrestat vsechjny ty pred Babisem, muze se pustit i do nej. Proc ne. Ale po poradi.

7 0
možnosti
Foto

Tak to má začít u Vás?

Takže když někdo zavolá hasičům aby sundali sršní hnízdo a pak někdo, že hoří, tak taky mají postupovat po pořadí? Nejdřív hnízdo a pak požár? Rv

1 2
možnosti
Foto

Čerstvá aktualita........stalo se 23.1.2017.....

4 1
možnosti
Foto

Stojí vám to za to, dělat ze sebe nemoudrou?

10 10
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik