Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to je už fanatismus. Zeman vůbec nelhal. Zveřejnil obě zprávy. V každé se připouštěly pokusy s jedem. Pouze jedna však připustila, že pod uvedenou šifrou se skrývá jedna z verzí novičoku.

9 4
možnosti
Foto

Zeman tvrdí, že v ČR byl testován nervově paralytický jed A230. Za druhé tvrdí, že dostal zprávu Vojenského obranného zpravodajství, že přípravek A340 je novičok.

A dále, že existuje takzvaná rodina novičoků, například A234.

A jaká jsou fakta:

1. Vojenské obranné zpravodajství již dlouho neexistuje, jen Vojenské zpravodajství.

2. Podle expertů neexistuje ani jed A340.

3. Vojenský historický ústav sice existuje, jedy se však nezabývá.

4. Podle expertů se u jedu A230, o němž údajně mluví ve zprávě pro Zemana jak BIS, tak VZ, jednalo o množství, jež by zabilo mouchu, ne člověka, o mikromnožství. A není to jed, kterým byl otráven Skripal.

A odpověď na otázku, proč to Zeman udělal? Tady je:

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Marija Zacharovová řekla: "... žvást vlády Theresy Mayové o tom, že novičok se jako by vyráběl pouze v Rusku, vyvrátil prezident Česka, který potvrdil, že jeho země vyrobila tuto otravnou látku." a dál: "Mlha se zvedá a četné lži vlády Theresy Mayové vyvstávají stále jasněji..."

3 0
možnosti
Foto

Tak, že se u nás novičok vyskytuje si snad Miloš Zeman nevymyslel.

Pouze se potvrdilo, že Rusové nelhali, ale lhali Britové a naši politikové v čele se Stropnickým a Demokratickým blokem (ODS, TOP09, STAN, KDU-ČSL).

9 6
možnosti

Lhala mužicko-ruská horda, když označila náš stát jako možné místo, odkud pocházel jed, který otrávil Skripalovi...

9 8
možnosti

No, jenom s tím Zemanem blbněte. Putin, dle známé ruské doktríny, napadne jakýkoliv stát, kde by trpěl rusák.....tak bacha:-)

4 4
možnosti
JT

J32i79r65i 67T66i18c55h86y

4. 5. 2018 16:47

Povsimnul jsem si, jak "levicacti fasiste " zavile a bez prestani utoci na sve odpurce (at uz je jim Zeman nebo Trump), zatimco jeich idoly (nemoralni lhar Clinton, chybujici Havel) jsou stale svati.

2 0
možnosti
MS

Pěkná demagogie. Proč bych měl kvůli tomu, že kritizuji Zemana, považovat za "svaté" Clintona s Havlem ? 8-o:-P

2 1
možnosti
JV

Karma, paní Jandová. A více se k panu presidentovi vyjadřovat nemohu, byl bych nepochybně nahlášen a smazán.

6 7
možnosti
Foto

Děkuji velmi, pane Veigente :-)

0 1
možnosti
JM

J53a10n 87M49o83l20n91á17r

4. 5. 2018 15:22

Proruská hlásná trouba opět zradila Česko. Je čas, aby šel objímat stromy nebo čvachtal se ve člunu....nejlépe v Rusku v jezeře Karačaj.

6 7
možnosti
Foto

Ano R^, děkuji za návštěvu:-)

0 1
možnosti

Zastupující ruský protektor dělá svoji práci, na kterou ho zverboval a vyškolil KGB. Otázkou zůstává pouze jediné. Zda tomu tak bylo na pražské rezidentuře, v centrále první správy v Praze-Kobylisích, nebo v SSSR, kde zaměstnanec Kremlu Miloš Zeman dlouhodobě pracoval. Ostatně fakt toho, že publikoval perestrojkové články a televizní interview ve stalinských médiích normalizačního ČSSR tyto domněnky pouze potvrzuje. Plnil roli reformního komunisty a zastupoval zájmy Sovětského svazu. Jako dnes zastupuje zájmy Ruské federace v České republice. Není to prezident naší země. Pracuje proti naší zemi.

9 7
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane ŠevčíkuR^

0 1
možnosti
JH

Paní Jandová, když nechápete, že tim vlastně Zeman řekl v podstaě: Ano testovali se tu látky typu Novičok, ale Skripal byl otráven jiným Novičokem!, tak raději nic nepište. Píšete pak nesmysly. A že Rusko řeklo, že Mayová lže, to je pravda. Ta totiž tvrdila, že se krom Ruska nikde netestoval a nevyráběl. Což není pravda, krom Ruska a nás ještě na Slovensku, ve Švédsku a v Británii! To tím chtějí Rusové říct. Nic jiného v tom nelze hledat a zase obviňovat prezidenta z podlézání Rusku. Naopak, říká objektivní věci a věci, které nejsou v režimu utajení

17 7
možnosti
VV

Zapomela jstejeste na Kanarske Ostrovy, Ohnovou Zemi a Salamounovy Ostrovy.

5 7
možnosti
Foto

Já taky ne. Jenom nadpis a perex.

3 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik