Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Jandová, vy už jste parodie sebe sama. Spolu s celým vaším kroužkem mě snad vážně donutíte jít volit Babiše. (Zemana už jsem volil, byl to protestní hlas ze zoufalství nad tím Drahošem.)

14 5
možnosti
Foto

Já tentokrát Zemana volil ze zásady. Před pěti lety jako protest proti Fischerovi a samozřejmě i Schwarzenbergovi.

9 1
možnosti
DR

Ono na jednu stranu přijde k smíchu, že Rusko už je tak zoufalé, že se musí odvolávat na fantasmagorie notorického lháře, který byl mnohokrát odsouzen různými soudy k omluvám za nepravdivé výroky, lidově řečeno lži.

Na co se odvolávají nebo neodvolávají rusové je úplně nepodstatné. Jestli tady na této kauze je něco k smíchu, tak je to především chování té komediální anglické ministerské předsedkyně hrající si ve všem na Margaret a její blábolení ve stylu žádné důkazy nemáme, přesto víme kdo je pachatel. I když na druhou stranu, ono je to spíše k pláči. Rv

6 4
možnosti
Foto

Na Vás Zeman nemá....

5 2
možnosti
LH

Chvíli starý blok a vše je jinak látka se u nás nevyrábí ale syntetizuje....... Tak nevím kdo má máslo na hlavě

4 1
možnosti
Foto

Pokud něco vyrábíte,výsledkem výroby je nějaký produkt.Pokud tumu tak není,nelze mluvit o výrobě.Čeština není zase tak složitá a pro toho kdo chce mlžit a manipulovat s fakty je v češtině dost prostoru...

1 0
možnosti
LB

Vámi obdivovaný Václav Havel toho taky nalhal víc, než dost, ovšem v jeho případě je ticho po pěšině. Co kdybyste v rámci objektivity "spíchla" nějaký blog na tohle téma? ;-)

9 6
možnosti
MS

Je od vás hezké, jak upřímně potvrzujete, že Zeman toho nalhal taky dost. :-P

3 0
možnosti
JH

J54a94n 26H37y37n61e70k

4. 5. 2018 13:34

Paní Jandová, zase jste mimo. Oceňuji Vaší neustálou bojovnou sílu proti Zemanovi. Vy už se prostě nezměníte. Jste zábavná a k smíchu.

15 7
možnosti
MS

Xmíchu jste spíš vy svoji neochvějnou láskou k vašemu guru. ;-D

5 5
možnosti
MS

Už je skutečně načase, aby toho ruského agenta sesadili z funkce. Nebo nakonec dojde na jím navrhované řešení, když mluvil o možnostech odstranění Sobotky z funkce premiéra. :-P

4 5
možnosti
Foto

Sobotka? Ten přece podal demisi.....

1 1
možnosti
Foto

Panoptikum, Kocourkov nebo také jinak by se dal nazvat ten případ s oním "Novičokem" Made in Moscow.

Před malou chvílí proběhla na ČT24 zpráva, že použito bylo 50g - 100g této látky. To snad Britové nemohou myslet vážně. 100g je "deset deka" a to je běžná míra třeba vlašského salátu, kterou se spolu s pár rohlíků člověk zasytí.

Nebo také 2,5 násobek velkého panáka, který nyní je 0,04 litru místo totalitního 0,05 litru. Proboha, vždyť Kimova bratra zabila pouhá jedna jediná kapka podobné látky. Někdo si tedy zde z nás již delší dobu dělá legraci.

A jestli tedy má Novičok slabší účinky, než VX, tak, proč se s tím dělají takové vlny?

"Co je to látka VX

VX řadíme do skupiny látek s nervově paralytickým účinkem, protože po průniku do organizmu narušují, až znemožňují přenos nervových signálů v těle, čímž způsobí křeče, zástavu dýchání, zástavu činnosti srdce a další toxické účinky. Podle množství látky, která pronikla do organizmu, může být vzniklá otrava až smrtelná."

Zdroj: https://technet.idnes.cz/kim-cong-nam-vx-latka-0lx-/vojenstvi.aspx?c=A170224_122233_vojenstvi_kuz

3 1
možnosti
MS

Jak to souvisí s tím, prezident Zeman svými výroky poškozuje zájmy České republiky ? :-P

4 4
možnosti
TB

Píšete, že Vás Zeman ohrožuje...můžete nám vysvětlit jak? ;-D

6 2
možnosti
Foto

Vám a vám podobným ne:-/

6 5
možnosti
MB

Již mám nějaký věk, ale jsem mazaný ! Stále mám ve skříni , modrou svazáckou kravatu a tu červenou šlajfku. Vše u dob, kdy jksem si vylepšoval vadný třídní původ. I hraní na kytaru obnovím ! Opustím rytmy "ruty - šuty", hodím tam nějakou častušku. Takto oděn, s hudebnímn nástrojem budu připraven na nové časy - Již se blíží ! (Jó a požádám admina, aby všechny mé příspěvky smazal. Vesměs jsou proti zlu naší pěkné země, ČR - Zemanovi, Babišovi a KSČ) .... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik