Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A51l74e44š 61S90z83a33b12ó

7. 6. 2018 13:38

bububu komunisté,

do dvou volebních období se už ani do sněmovny nedostanou, to, že se nyní k něčemu trochu málo dostanou za to nemůže ani Zeman ani svým způsobem Babiš ale my voliči

voliči kteří zvolili jak zvolili a dostali politiky do této situace

nejsem Babišovec, jen chápu jeho postoj, pokud chce být u moci alespoň trochu tak ten krok udělat prostě musel

a měl ho posvěcen z míst od kterých to nikdo nečeká

komunisté si toho moc neprosadí, jen si ještě trochu něco přivydělají

3 0
možnosti
Foto

Otázka je, proč chce být u moci?

2 0
možnosti
VS

A budou si vyskakovat sakramentsky vysoko.[>-]

2 0
možnosti
Foto

Bohužel máte zřejmě pravdu.

0 0
možnosti
AL

"Komunistická strana všude v postkomunistických zemích dostala šanci se transformovat. Je pravda, že když té šance nevyužila, možná měl být vyvozen jakýsi důsledek. Ve společnosti ale nebyla vůle k takovému kroku," odpověděl Havel.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/havel-vysvetlil-studentum-proc-nezakazal-komunisty-pch-/domaci.aspx?c=A051114_205217_domaci_dp

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Havel to uměl lidem vysvětlit.

:-)

1 1
možnosti
AL

Kdyby se s nimi nezačal paktovat Havel, tak by dnes nebyli.

2 2
možnosti
DP

Kdyby se s nimi Havel nepaktoval, tak se tady v 89. střílelo do lidí.

5 2
možnosti
PV

Příležitost promarnily strany typu ODS, TOP aj., které měly tolik opakovaných šancí, aby národu předvedly, že nejsou jako oni a že nekladou své osobní a lobbistické zájmy nad zájmem národa. Jejich několikanásobně promarněnou příležitostí otevřely dveře Zemanovi a Babišovi a teď bečí a tváří se, že na vzniklé situaci nemají žádný podíl.

9 2
možnosti
PL

Komunisty mohl ze hry vyřadit už ten pán co ho máte na obrázku ve svém profilu. Nakonec mu byla prezidentská funkce milejší než pravda a láska, ze kterých se stala i jeho zásluhou jen otřepaná fráze.

10 2
možnosti
Foto

Pane Langere, opravdu nevím, co mám odpovědět, tak se jen zeptám. Četl jste to, co jsem napsala?

2 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

8 0
možnosti
PK

Je to zajímavý fenomén. Jak lidé nadávají na vítěze voleb. Po roce 1989 vstupovali do vrcholové politiky nejprve disidenti, kteří v ní zcela pohořeli, Později se objevili pragmatici typu právniků či ekonomů. A nyní tu máme celosvětovou vlnu vstupu velkopodnikatelů do politiky – Trump (USA), Kiska (Slovensko), Babiš (Česko), Ivanišvili (Gruzie), Iohannis (Rumunsko), Sipilä (Finsko) ... A nastává „zděšení“. Za ty tři roky se totiž na jednotlivých politických scénách vytvořily zaběhané mechanismy „já na bráchu, brácha na mě“ a „smrádek, ale teplíčko“. Na Slovensku to vyústilo do známé kauzy Gorila, kdy se provalilo, že se několik vládních stran rozhodlo „porcovat“ slovenskou ekonomiku a hlavně národní majetek, který potom rozprodávaly a o „výdělek se šábly“.

Tak na co si pani stěžujete....? Máme tady celkem očekávaný výsledek....prognostik by se zajímal co bude po Babišovi a nerozebíral by stále dokola tu dnešní bídu...ale stále Vám bude kdosi tleskat, hip hip hurá;-D;-D;-D;-D;-D

14 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, prognostik by se zajímal.....jenže, já nejsem prognostik.

1 4
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik