Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jak byly naformulovány paragrafy o korupci, tak nebylo tehdy jasné, zda se to daných poslanců týká, nebo zda jsou kryti imunitou.

Pouze soud mohl rozhodnout, zda budoucí paní Nečasová trestně pochybila, když případně pana Páleníka pověřila sledováním tehdejší paní Nečasové.

A otázkou, zda paní dnešní paní Nečasová nepodlehla pokušení korupce, když přijímala takové dary, jaké přijímala. A současně je nedanila. I to musí rozhodnout soud.

5 0
možnosti
TB

Píšete, že se od r.2013 obrátila cesta k demokracii k cestě do temna. Můžete nám vysvětlit, jak se za těch 5 let změnila demokracie u nás k horšímu? Copak již nejsou svobodné volby a podobně? Nebo jako obvykle jsou to od Vás jenom tlachy? ;-D

17 1
možnosti
Foto

Bezpochyby, jen tlachy.

5 1
možnosti
TP

T14o85m17á89š 78P54í67c19l

13. 6. 2018 10:11

Možná jsem příliš kvelurantský a negativistický, ale zásah na Úřadu vlády by byl asi oprávněný kdykoli za minulá desetiletí.

4 0
možnosti
Foto

Ten tragický fakt, že pan Nečas byl ovládán urvanou nymfomankou, ještě není trestným činem, ale spíše politování hodnou událostí. Pokud je výsledek po 5 letech nezdaněná kabelka, je to vypovídající o kvalitě obou pánů.

Máte pravdu v tom, že pokud by se stejnou razancí vstoupil do hry "nový Ištván a Šlachta", nález by byl mnohem bohatší.

Karmuji a zdravím.

15 6
možnosti
SB

Tehdy tam šéfoval slušný slaboch, kterému se mozek přesunul do kalhot

...........

Už ta věta je nesmysl.

Jestliže veřejný činitel se při výkonu své funkce nechá ovlivnit tím, co má v kalhotách, už to nemůže být slušný člověk.

Já mám v kalhotách úplně stejnou věc jako pan Nečas a musím to také ovládat. Na prahu šedesátky to už není tak těžké, ale musel jsem to zvládat i v dobách, kdy to se mnou hrálo jako Dalibor na housle. A zvládl jsem to. Totéž před desítkami let platilo pro mého otce, pro Vašeho pradědečka, pro prezidenta Masaryka nebo pro Antonína Dvořáka.

Sebeovládání patří k výbavě slušného člověka. Podlehnout mu může jen ve věcech zcela soukromých, ale výkon funkce premiéra není soukromá záležitost.

Buď sebeovládání, nebo reálný odhad svých schopností a včasná demise.

7 3
možnosti
Foto

Jenomže vy jste pan Dokonalý a takových je málo. Většina ostatních jsou jenom lidi.

3 7
možnosti
AL

Dnes by byl zásah na Úřadu vlády oprávněnější, než před pěti lety za Nečase

Zdroj: https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=666682

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mám radost. Mám radost, že nejste vážená paní Jandová ani vyšetřující policistkou, ani státním zástupcem nebo dokonce soudcem.

Mám radost. Mám radost vážená paní Jandová, že máme demokracii, fungující legislativu i nestranné soudy.

Mám radost. Mám radost vážená paní Jandová, že nečtu podobný článek v novinách někdy v padesátých letech minulého století.

Mám radost, že píšete, jak píšete.

Mám radost, že máme svobodu a demokracii.

Přeji nádherný den.

:-)R^

6 8
možnosti
SN

:-)........Tak jste si po ránu postěžovala, ulevilo se Vám! Říká Vám něco, že tento stát řídila "carevna" původně prodavačka, která se přes ODS vetřela do Nečasovy blízkosti a totálně ho zblbla. A jelo ve velkém. Mafiáni nosili kabelky, úplatky a stát se rozebíral.

Zaplať Pán Bůh, že to skončilo. Viníte Šlachtu. Proč? Byl to neúplatný policista, který měl jednu chybu....neinformoval své šéfy po čem jede. Proto Chovanec s požehnáním Sobotky provedl rychlou a zběsilou "reorganizaci" policie s cílem zbavit se Šlachty. Říká Vám něco vzdělaná a na internetu zběhlá dámo, kauza Vidkun a Beretta? Tam se hráblo do špiček ČSSD, ohrožení č.1. Celé to šetřil brněnský Don Pablo! Co vyšetřil? Nic!

Děkuji za to, že tu konečně bohatý oligarcha Babiš začal dělat pořádek. To Vám a zřejmě i ostatním moc vadí. A to je dobře! RvRvRv

10 10
možnosti
MD

Ze to dela prave jeden, ne nejakou tou nepravosti nepolibeny, je problem. Na druhou stranu, jiny by nemel sanci vnest do pruvodu zmatek.

0 0
možnosti
PB

Naprosto přesně, karma.

Tohle je taky zajímavé:líčení s trojicí někdejších poslancůODS, kvůli údajnému úplatku v podobě trafik ve firmách se státním podílem, který podle vyšetřovatelů přijali za to, že se vzdali poslaneckých postů před hlasováním o takzvaném daňovém stabilizačním balíčku Nečasovy vlády, se kterým tehdy ostře nesouhlasili.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/kauza-nagyova-urad-vlady-pet-let-pote-vyroci-fm9-/domaci.aspx?c=A180612_221540_domaci_PAS

A teď si uvědomme, že ti tři údajně odevzdali své poslanecké mandáty zpět straně, což je naprosto legitimní krok, Sobotka to nedávno taky udělal, prý kvůli státním postům...a Zeman nabádal veřejně na schůzi ČSSD jejich členy, aby vyslkovili důvěru Babišově vládě a řekli si za to o státní posty! Že i sám Babiš nabízí za změnu názoru různým stranám dokonce místa ministrů! Z toho je zřejmé, že šlo jednoznačně o kabinetní puč.

9 0
možnosti
Foto

Přesně tak, a Šlechtová nejspíš dostane klasickou trafiku na Kubě. :-)

1 0
možnosti
KM

Paní Jandů, kde ta témata k Vašim blábolům získáváte ? Že by ve frontách ke kasám v Kauflandu z rozhovorů s ostatními přítomnými penzisty ?

8 6
možnosti
PB

To téma je na hlavní stránce zpráv Idnes. Paní Jandová dala pro nesamostatné i odkaz. Jak vidno, ani to nestačilo.

4 1
možnosti
Foto

Z čeho prosím vycházíte při své charakteristice A.Babiše, jako "evidovaného spolupracovníka StB"?

Není to snad tak, že do společné evidence spadli jak spolupracovníci rozvědky, kontrarozvědky, tak i ti, kteří žoldu StB potlačovali odpor obyvatelstva ke komunistickému režimu?

6 8
možnosti
VH

Obojí je spolupráce. Spolupracovník kontrarozvědky také rozhodoval o existenci lidí

4 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik