Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Tohle sebemrskačství je zcela odporná záležitost. Budeme chodit kanálama, budeme se stydět, bude nám trapno, budeme závidět těm a těm, jak jsou na tom lépe...

Otřesné.

Nevidím jediný rozumný důvod, proč bych se měl kdekoliv cítit poníženě, proč bych měl někomu podlézat nebo sám sebe častovat.

17 1
možnosti
Foto

a já zase nevidím jediný důvod, proč bych se kvůli našemu prezidentovi měla stát terčem posměchu.:-/

0 5
možnosti
JV

Mně je už pomalu Zemana líto, že ta jeho klika ho nechá trápit. Vždyt ten člověk už patří do ústavu pro nemocné.

10 6
možnosti
Foto

Možná je to kruté, ale líto mi ho už dávno není, ale jinak souhlas

0 3
možnosti
AM

Pseudoproblém - pitomé jako obvykle. No jestli se stýkáte se jen slovenskými Antificami, tak se není čemu divit. Ale má pro Vás i jedno positivum. Co byste dělala, vźdyť se se ukousala nudou.

14 4
možnosti
VV
TB

To je zase hovadina na entou ;-D Myslíte, že když potkáte na Slovensku Slováka, tak bude s Vámi hned řešit politiku a jakého máme my prezidenta? 8-o Takže kanálama klidně choďte, proti gustu žádný dišputát, jak se říká....ale nesvádějte to na Zemana ;-D

19 3
možnosti
Foto

Moje řeč. Koho tady zajímá lichvář Kiska?

8 8
možnosti
SB

Já jsem naopak rád, že máme prezidenta, za kterého se nemusím stydět.

Styděl jsem se tehdy, když se mě Slováci ptali, proč se Havel zasazoval o zastavení zbrojní výroby na Slovensku, že prý je to výroba nemorální, ale potom podpořil tři války: tu první v Perském zálivu v roce 1991, Jugoslávii 1999 a tu druhou v Perském zálivu v roce 2003.

Nehodnotím žádnou z těch válek jako takovou, ale válka, ať už vedena z důvodů morálních, či amorálních, potřebuje zbraně. Takže zastavovat výrobu zbraní z údajně morálních důvodů, ale podporovat války, je totální rozpor.

Když se mě Slováci na tento rozpor ptali, opravdu jsem nevěděl co říci. Je sice pravda, že pro zrušení výroby zbraní na Slovensku hovořilo více věcí (například vazba na sovětský zbrojní výzkum, který tady nebyl), ale Havel při horování pro zrušení zbrojní výroby na Slovensku nehovořil o technických hlediscích, která by možná byla obhajitelná, nýbrž o nemorálnosti takové výroby, kterýžto argument je neobhajitelný od člověka, který potom války podporuje (a opakuji, že není podstatné, zda ty války jsou vedeny z hlediska práva, nebo jako agrese, protože jak války spravedlivé, tak i války nespravedlivé, se vedou zbraněmi a ty musejí být nejprve vyrobeny).

Za Havla jsem se na Slovensku styděl. Za Zemana nikoli.

16 13
možnosti
JH

A ještě to bombardování Srbska, útoky na civilisty, raketový útok na traktor, nebo opakovaný útok na rychlík. Se vším český prezident souhlasil a bohužel předseda vlády neprotestoval.

5 0
možnosti
MK

M78i78l94a84n 66K54e61s18l

2. 8. 2018 13:14

Myslíte si,že tím Kiskou udělali Slováci terno.V Brně,které je v současnosti druhé největší město Česka i Slovenska,žije vela Slováků.Většině z nich vadí více Kiska než Zeman.Zdá se,že jsou tady spokojeni.Něco takového,co vyváděl Kiska po vraždě novináře by Zeman nikdy neudělal.Místo vraha pronásledoval Ficu.A jak se dalo očekávat ten šašek ani jednoho nedohonil.

15 2
možnosti
JV

Pardon,to mínus patřilo JH:-(

0 1
možnosti
Foto

Na Trumpa a Zemana se nejvíc nasazuje. Autorka prohrála svůj velký boj za nezvolení Zemana prezidentem a teď si to vynahrazuje takovýmito trivialitami.

14 7
možnosti
PB

To, že Zemana kritizují jeho odpůrci jen z frustrace že nevyhrál jejich kandidát je velice stupidní názor na úrovni pomocné školy.

12 5
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik