Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Velmi dobře poskládáno, jen bych si dovolil tzv. mimo mísu zapochybovat nad demokracii podle pana prezidenta Havla při vzpomínce na Srbsko, Lybii, nebo Irák.

4 2
možnosti
Foto

Děkuji, ale v pohledu na Václava Havla se neshodneme. To se prostě stává :-)

1 2
možnosti
PH

No uvidíme, kdo tato vyznamenání bude dávat po něm. Nějak mě napadá, že jsme si jako národ žádného nástupce nevychovali. Jaký prezident, takový stát - a takový národ. Sice meleme o tom, co by se mělo, ale kdo z nás to doopravdy dělá? Samozřejmě že všichni. Já Vás znám. Ale jaksi to není vidět.

5 0
možnosti
Foto

Kdokoliv, pane Hewlite, kdokoliv bude příštím prezidentem, bude lepší než Zeman. A jinak nemyslím, že prezidenta bychom si měli vychovat. Toho máme objevit a zvolit.:-)

5 4
možnosti
JL

Poslední dobou, se vážně zabývá výkonem Miloše Zemana už jen cenzura.

4 0
možnosti
Foto

Ovšem psychiatrie by byla příhodnější, myslím :-)

0 2
možnosti
MM

Pan Zeman se nesmazatelně zapsal do dějin tohoto státu. To, že negativně a možná k posměchu budoucích generací je mu jedno, hlavně, že se zapsal.

10 1
možnosti
Foto

Já myslím, pane Mudro, že budoucí generace tu trapnou a komickou figurku nebudou řešit. Možná tak pro pobavení si pustí jeho některé eskapády, ale to bude vše. Pokud ovšem ještě nevyvede něco mnohem horšího. Děkuji za účast v diskusi.:-)

1 3
možnosti
Foto

Je to celé hrozně smutné. Ale napadla mě jedna věc. Jiří Brady má vlastně štěstí, že mu Zeman původně plánované vyznamenání zrušil

7 0
možnosti
Foto

Přesně tak, to samé jsem říkala, když Václav Havel nedostal Nobelovu cenu. Jaká by to byla pocta, stát v jedné řadě s komunistou Gorbačovem a teroristou Arafatem?;-) Děkuji za návštěvu, pane Trizuljaku:-)

1 2
možnosti
JK

J11i42ř24í 36K87a15l78o97u57s

21. 10. 2018 11:05

Dneska je to od soudruhů poslabší. Asi kvůli té snad poslední bitvě, která jim ve straně vzplála.

6 1
možnosti
Foto

Myslíte? Doufám, že máte pravdu:-)

0 1
možnosti
LH

Jen mě překvapuje že zdejší strážci mravnosti se nepodivuji nad trochu urazlivym označením kolotocari :-)))) prostě dvojí metr. Jako za komousu.

1 3
možnosti
MS

Co je na pojmu "kolotočář" urážlivého? Co jsou například Kočkovi jiného?

6 0
možnosti
JF

Ano všem těm, kteří se živí pliváním na ostatní je v demokracii umožněno vše. Umožněno je jim to proto, že jim to tolerujeme.

4 0
možnosti
JN

Zeman, Babiš, Zeman, Babiš, Zeman... - zkrátka ani dnes autorka tématem článku nepřekvapila a svět tedy nejspíš funguje tak, jak má. :-)

5 10
možnosti
Foto

A něco k obsahu článku byste neměl, pane učiteli?

5 1
možnosti
JS

Paní Jandová, rád čtu příspěvky autorů, kteří něco umí, mají svůj názor a za ten bojují. Vaše příspěvky jsou stále trapnější a jejich čtení považuji za ztrátu času. S bohem.

4 5
možnosti
Foto

Sbohem, beru si provaz a jdu se zastřelit do rybníka ;-(;-(;-(

6 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik