Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Tak nás opět po Listopadu Hrad kádruje, zda smíme být přítomni při udělování odměn prezidentským kamarádíčkům. Nu, jo, nu, vždyť i prezident byl komunista, že? A navíc je ješitný a příliš touží po moci, je plný zloby a nenávisti. A ve své nenávisti má sloní paměť. To má!

:-)

3 2
možnosti
VV

Jen jestli nema jen notes?

1 1
možnosti
Foto

Děkuji, pane Vracovský:-)

0 0
možnosti
JN

Nic nového.

Tak nějak si matně vzpmínám, jak už před 25 lety jedna vdova po docentu vědeckého komunismu (tenkrát to snad ještě byla manželka vysloužilého docenta vědeckého komunismu) nemohla strávit, že tehdejší prezident odmítl vyznamenat její bratry. Dávala tehdejšímu prezidentu taková jména, že to, čím vy častujete toho dnešního, je nevinné dětské říkadlo.

A taky prohlašovala , že ani ona, ani její braši by na Hrad nešli.

A za rok o tom mlela znovu. Vydržela dost dlouho i při dalším prezidentovi. Asi jí došel dech, v posledních letech dává pokoj.

4 2
možnosti
LB

Pane Náprstku, dr. Martin byl mimořádně slušný člověk. A také si užil své.

2 0
možnosti
JD

J51i25r27i 55D64v90o18r63a88k

28. 10. 2018 12:24

Na druhou stranu ale ruku na srdce... Jiste mnoho lidi by volilo nekoho jineho, nez Zemana, ale s Drahosem jako protikandidatem to bylo velice slabe X Prave proto volilo Zemana temer 3 miliony volicu a to byla vetsina. Jelikoz "volby" skoncily, koukejte se po jinych, vhodnych kandidatech a priblizte je nam, at zmenite konecne "tema". Porad se jen opakujete... !![>-]

15 1
možnosti
JN

Ono panu Drahošovi neposloužilo, že někteří jeho příznivci razili prohlašovali, že i šimpanz by byl lepší než Zeman.

Vy byste volil někoho, o kom sami jeho příznivci prohlašují, že má pro ně stejnou hodnotu jako šimpanz?

4 2
možnosti
DG

Paní Jandová, Havlovy věty v záhlaví Vašeho blogu blogu působí dnešního dne

obzvlášť naléhavě.

Karma!

8 6
možnosti
MM

Mně se při včerejším Star Dance líbila poznámka Marka Ebena, který při své noblese, při hodnocení 1.republiky poznamenal, že v té době se hulváti vyskytovali jen na periférii. :-)

15 3
možnosti
Foto

Nedávno při fotbale zaperlil i Jaromír Bosák, tuším při pohárovém utkání Slávie. Když její hráč neproměnil jasnou šanci, tak bylo možné odečíst ze rtů, jak si "slušně" ulevil. Což okomentoval Bosák slovy: "Tlumočit vám to nebudu, nejsem na Hradě.." nebo tak podobně. Chlapi se docela bavili :-)

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 4
možnosti
Foto

I tak se to dá brát ;-), díky

2 0
možnosti
LH

Napsala jste to Fialovi a dalším :-))) a ne tě ty podvrataky budete volit :-))))

1 3
možnosti
Foto

A ano, stále jsem si vědoma, že mě by nikdo na Hrad nepozval, ale tento článek není o mně.

Zdroj: https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=685022;-D Nevím proč lžete. On ten článek je o Vás. I o Vaší ,,tvorbě". Stále totiž pečete jen tu svou zemlbábu, neb jiný ,,recept" na ,,tvorbu" Vašeho ,,díla" ve Vaší hlavě není. Ovšem, nejste sama mezi těmi, co od hradního dvorečku dohlédnou ,,až" k blogovému dvorečku. A tak maj ze všeho v hlavě galimatyáš, ba snad až i horečku:-P Ale to nic. Tak co nejen Vám popřát víc. Snad alespoń to zdravíR^;-D

7 10
možnosti
Foto

Mě se ta "zemlbába" ne a ne přejíst !

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik