Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je zřejmé, že než Zemana máte raději humanitní bombardování.

8 8
možnosti
Foto

Než Zemana, mám raději skoro vše :-/

11 2
možnosti
Foto

Já si myslím, že dotyčného člověka vyznamenává stát. Kdo ho na vyznamenání navrhne a poté mu je předá, je nepodstatné. Podstatné jsou skutky a zásluhy vyznamenaného. Taky prezident by neměl mít právo někoho z účasti na ceremoniálu vylučovat a na druhou stranu odmítání účasti je zase neúcta ke státu a vyznamenaným.

7 5
možnosti
VH

Mýlíte se. Je to jen projev neúcty k člověku, který si nezaslouží úcty ani špetku. Denně se o neúctu je trochu slušných lidí snaží. Libuje si v ní.

8 3
možnosti
Foto

Karma ! I z diskuze je zjevné, jak mnoho občanů si není schopno uvědomit, jak jsou tímto pornografickým prezidentem téměř denně uráženi a ponižováni, jak jsou ostouzeni před světem a jak neblahé dědictví tento patolízal ruského imperialismu zanechává budoucí české politice.

14 13
možnosti
Foto

Děkuji velmi, pane Konáši, máte pravdu :-)

5 0
možnosti
OZ

M.Z. devalvoval státní vyznamenání na hodnotu papírové růže vystřelené někde na pouti. Větší hodnotu v tuto chvíli bohužel nemá, stejně jako většina těch, kteří vyznamenání převezmou.

M.Z. udělal z něčeho vzácného pouťovou atrakci se vším všudy. Ještě by mohl dát vyznamenání hradnímu a královskému šaškovi Ovčáčkovi, to by potom byla dokonalost sama.

14 9
možnosti
Foto

Máte pravdu, děkuji za příspěvek:-)

1 0
možnosti
BM

Pozvat někoho o němž vím že nepřijde je zbytečné plýtvání místem které může obsadit jiný který přijde rád. Dávat někomu příležitost aby mohl "hrdě" ohlásit že na hrad nepůjde a měl při tom přihlouplé řeči je rovněž zbytečné.

14 4
možnosti
OZ

Váš příspěvek je rovněž zbytečný:-)

9 8
možnosti

Co mi opravdu nepřijde fér je to, že nedostane vyznamenání Jára "Barrandov" Soukup. Nevím jak si to mám vysvětlit, protože splňuje dokonale hlavní kritéria, tedy je zalezlej hluboko v Zemanovo zadku, nesnáží ČT i Bakalu, tak v čem je problém?8-o

13 0
možnosti
Foto

No to máte pravdu R^ a Číňany má také rád ;-D

4 0
možnosti
JF

J81a59r10d49a 45F21i16š98e46r

28. 10. 2018 9:22

Mnoho lidí, kteří by si ocenění skutečně zasloužili, by si státní ocenění ze Zemanových rukou nevzali.

O to více mě někteří překvapují, že si ho berou. Jakoby se báli, že se toho nedožijí, aby jejich práci ocenil slušný člověk.

No, možná dělají dobře. Není jisté, koho zvolíme příště. Může být i hůř při tak velkém morálním úpadku společnosti, o který se zasloužil nejenom Zeman.

8 2
možnosti
Foto

S první částí naprostý souhlas R^, jinak si myslím, že už opravdu nemůže být nikdo horší. To by bylo proti přírodě.:-)

3 1
možnosti
Foto

Z vaší charakteristiky politiků mi plyne jediné. Hvězdou politického nebe je David Rath.

Jak byste charakterizovala chování Zemana, kdyby mu bylo čtyřicet?

2 0
možnosti
Foto

To je, jako kdybyste se mě zeptal, jak bych charakterizovala vaše chování, kdybyste nebyl fanatický komunista. Nevím.:-/:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik