Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J80a33n 62Z40i28e78g19l48e97r

19. 11. 2018 10:00

Zasloužená karma R^:-)

6 8
možnosti

R^

Z naší nedemokratické demokracie je mi smutno!

:-)

2 1
možnosti
TB

co je v dnešní době nedemokratického, smím-li se zeptat? ;-)

2 1
možnosti
Foto

Paní Jandová, ten Havlův citát ze záhlaví Vašeho blogu mě tady vnitřně provází všemi články a diskuzemi. Nejlepší volba!:-)R^

12 3
možnosti
Foto

Taky jeden znám. Není z Havla, ale z Bible. Blahoslovení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské už na Zemi.

5 5
možnosti

Pamatuji si,že jsme taky protestovali proti zlu-Kalousek-Nečas,bylo nás tam tenkrát přes 130 tisíc.A teď ty zfanatizovaný hlávky zelí Kalouskovi tleskají.Nic není černobílé,i když se to tak tváří.

8 3
možnosti
Foto

J80i70ř85í 13K64i63n28d14l

19. 11. 2018 10:17

Z toho zla Kalousek- Nečas žila Sobotkova vláda a bude ještě žít Babišova vláda. Akorát, že už stát nemá žádné rezervy z dob Kalousek- Nečas.

3 2
možnosti
Foto

...celou dobu slyšíme, jak je společnost rozdělená. Tak fajn. To znamená, že je to přesná půlka obhájců pana prezidenta a premiéra Babiše.

Ptejme se, proč nevyrazí v počtu, kde by davu nebyl vidět konec, na obhajobu "demokracie"? kde vidíme ten zástup? Jak je možné, když je demokracie ohrožená, že nevidíme vlnu nespokojenosti těch, co to jdou do ulic říci?

...ono totiž táhnou vzory - s poněkud zakaleným svědomím.

Jestliže prezident má chování líného vepře cokoliv k svátku studentů říct, jakkoliv uctít památku Jana Opletala, jakkoliv se před lidmi oficiálně ukázat, je cosi špatně. Jestliže se premiér plíží položit pro formu kytku o půlnoci jako uličník, bez svědků, o čemsi to vypovídá... inu , vzory táhnou... kde je ten druhý tábor, Čermáci, Čumpelíci, Novákové, Petříci a Špátové , Pantlíkové, když ne na demonstraci za něco, o co se bojí? Na kompu:))) bojovníci podobní svým vzorům.;-D

Demonstrovalo se vždycky v dny, kdy jde o silnou symboliku. Tak to jeR^

14 11
možnosti
JN

Proč nevyrazí do ulic v hojném počtu na obhajobu demokracie obhájci Zemana a Babiše? A není to Radko třeba tím, že o údajném ohrožení demokracie v naší zemi obvykle nemluví oni, ale druhá strana? ;-)

Souhlasím s Vámi naopak v tom, že je špatně, pokud premiér chodí pokládat kytku na Národní třídu tajně v noci a prezident se rozhodne k tomuto výročí nepřednést žádný projev. Ovšem na druhou stranu, i tu kytku, kterou tam premiér tajnpoložil, někdo vyhodil do odpadkového koše... A když by Zeman nějaký projev přednesl, tak by někteří jeho permanentní kritici pro změnu křičeli, že on jako bývalý člen KSČ nemá "morální právo" k tomuto výročí projev přednášet. Přičemž je zvláštní, že např. u exkomunistů Štěcha či Kubery jim nic takové nevadí. Takže ono je to pak těžké...

9 2
možnosti
PD

P46e91t31r 20D74r68a63p88a18l

19. 11. 2018 9:43

demonstraci vám nikdo nebere, porušování piety ničením kytic a věnců se diskreditujete sami

17 5
možnosti

Ano, těch kytek je mi líto, ale ty, kteří je ničili, chápu.

Komunisty zabitých a poškozených jsou statisíce. Živé to uráží. Mrtví jsou nad tím povzneseni a bolí je ohrožení demokracie víc než zničené kytky.

:-)

4 3
možnosti
Foto

NOVÉ VOLBY do parlamentu! [>-]R^

5 4
možnosti
SB

S tímhle požadavkem byste nejvíce narazila u těch, kteří navenek velice nahlas křičí proti Babišovi.

TOP 09 a STAN prolezly do parlamentu s odřenýma ušima a v případě předčasných voleb jim mohou zůstat oči pro pláč.

Nedomnívejte se, že politici si v duchu myslí to, co nahlas říkají. A nedomnívejte se, že si přejí to, nahlas proklamují.

11 3
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik