Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

nesmysl. podle vaší logiky by se za stejnou "vraždu" dala považovat i dopravní nehoda. A zjistěte si, jak jsou soudem "oceńovány" dopravní nehody, kde dojde k úmrtí /třeba kauza doktora Cimického). Stala se tragedie, ale tragedie NEUMYSLNÁ

7 0
možnosti
Foto

Bohužel, čím větší hlupák,tím větší pravděpodobnost,že si pořídí psa bojového plemene,kterého bez výcviku nezvládne.Pak to končí hodně smutné.Jen brát takového psa mezi děti je vrchol nezodpovědnosti a hlouposti.

0 1
možnosti
OU
JH

J57a52k58u66b 78H15o78z77a

9. 4. 2019 8:34

Hmmm, tak jako varování a exemplární trest.... No, tuhle jsem se bavil v hospodě s mým kamarádem advokátem a ten komentoval jeden takový "exemplární trest" slovy: "Soudce musel rozsudek vyčíst z křišťálové koule, protože v našem trestním řádu nic takového není." Takže s exemplárními a výjimečnými tresty raději opatrně.

2 0
možnosti
Foto

Dnes s Vámi, paní Marie, konečně souhlasím... A to prý byl odsouzený s "výší" podmíněného trestu a částkou 800 tisíc, které má vyplatit rodičům dítěte , nespokojený... :-/ Jakou má cenu lidský život?

1 5
možnosti
VH

Právě: jakou cenu má lidský život? Pokud nevyčislitelnou, je finanční odškodnění nesmyslem, ne?

4 0
možnosti
PK

Dnes souhlas 100%. Původně jsem si myslel, že to bylo dítě toho "odsouzeného". Kdyby to bylo děcko soudkyně, byl by trest stejný?

Ale vina je i na společnosti. Když pod praporem svobody a demokracie se mohou po vesnicích "chovat" lvi a státní správa s tím nic nedokázala udělat ...

5 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik