Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J56a28n 17A51n70d24r83l16e

14. 6. 2019 16:46

jeden veliky rozdil tady je: lidi se mají DOBRE! Teda většina , a to staci....

0 0
možnosti
Foto

Lidí se ale měli dobře i před Babišem :-)

0 1
možnosti
Foto

Karma , byť s pár věcmi nesouhlasím. Podstata je ale správná.Lenin a vůbec všichni marxisté přeceňovali úlohu mas v dějinách. Přehrada se protrhne od počáteční malé dírky v hrázi , vláda padne po protestech , které zpočátku organizuje pár lidí - nazvěme je třeba elitou nebo aspoň lépe informovanými lidmi.

S T. Vodvářkou - také pamětníkem žijícím v Ostravě , souhlasím a také pamatuji na to , jak "rudá" Ostrava ještě v lednu 90 bránila komunistický režim. Musíme si holt přiznat , že "revoluce" počínají v Praze ( Paříži , Londýně , ba i v Moskvě) a spouštějí je študáci , novináři , herci .....

Později se přidají i Ostrava , Boskovice - dělníci i zemědělci.....Většinou...

0 0
možnosti
ZD

Marie proletářka. Jiná jména, jiné souvislosti - postupy a metody zůstávají.

1 1
možnosti
PK

Koukám že vy jste samá urážka těch, kteří nevidí svět tak divně, jako vy sama. Já vím. Nemusím ty vaše nesmysli číst, ale takhle na pobavení to zase tak špatné není. Nicméně antikarma by k vašemu příspěvku i slušela. Přesto respektuji, že vaše názory prezentujete. To je kouzlo demokracie a jsem za něj moc rád.

Zkuste se ovšem zamyslet, proč "venkov" volí jinak než Praha.

Mě se třeba zvedá žaludek když vidím, co v Praze dělá jakýsi Hřib a jeho věrní. Babiše nemusím, ale že bych toužil po znárodňování soukromého majetku? To fakt také ne.

https://www.idnes.cz/praha/zpravy/praha-prazdne-byty-dan-elektromery-bydleni-pirati-pospisil.A190329_094914_praha-zpravy_nuc

2 0
možnosti
Foto

Nikoho neurážím, a pokud by nechápete psané slovo, tak poslouchejte rádio.

0 0
možnosti
MK

RvRv Pozdní omluvou už nic nezachráníte; venkov je v článku popsán dle Vašeho chápání světa : kdo volí Babiše a Zemana je lidský odpad.

Vaše trvalá silně předvolební rétorika už je nudná.

1 0
možnosti
ZD

Aktivní domovní důvěrnice - pamatuji.

1 0
možnosti
JJ

paní Maruška je již starší paní musíte ji brát s rezervou. Každopádně tady máme demokracii a je svobodná volba každého z nás komu ten hlas hodí Já znechucen dosavadní garniturou jsem to hodil Babišovi. Lidé volí ne aby se měly lépe , ale volí menší zlo. Příště prosím blog o pečení cukroví a koláčů ;-) .Nemyslím jsi že by jste byla zrovna odbornicí na politiku , ale na rozdíl od Vás dokáži respektovat názor druhých a nemyslím si že jsem snědl moudrost světa[>-]

1 1
možnosti

Každopádně jste snědl koblihu.

2 3
možnosti
KS

Když se podívám na diskuze pod články o Babišovi před rokem, vidím tu maličkou změnu. Objevuje se tu pár voličů Babiše, kteří se snaží vysvětlit ostatním, proč ho volí. Sice s jejich argumenty nesouhlasím a často mi přijdou naprosto naruby, ale dá se s nimi alespoň diskutovat.

1 0
možnosti
HD

Nevím, proč ho lidi volí. Možná jenom proto, že nemají koho vybrat.

1 0
možnosti
JS

Nepatrny rozdil demonstraci v r.89 a dnes: Tehdy se demonstrovalo proti totalite, ktera mela jako zasterku parlamentni volby. Dnes na Vaclavaku demonstruji proti vysledku DEMOKRATICKTCH parlamentnich voleb a nevidi totalitu, ktera ma za zasterku parlament v Bruselu.

9 7
možnosti
LB

Proti výsledku voleb nikdo neprotestuje, evidentně máte problémy s chápáním. Protestuje se proti konkrétní politice a chování Andreje Babiše. Energie demonstrací se rozlévá po celé zemi, protestů se zúčastňuje stále víc a víc lidí.

10 8
možnosti
RK

Ukažte mi druhého, kdo dokázal vymést ten letitý svinčík s černým trhem / pohonné hmoty, alkohol, tržby bez evidence a DPH /. Díky tomu náš ropočet už neteče jak staré necky a je na to, co předchozí vlády škrtaly aby si zachovaly své prebendy.

6 6
možnosti

Vymést svinčík ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
DR

Možná to bude tím že u nás na venkově máme fakt jiné "starosti" než řešit Babiše se Zemanem. Tudíž je to spíše doména těch, co nemají nic na práci a nudí se.

12 3
možnosti
Foto

V88í12t 38C12h78a57l46u90p40a

10. 6. 2019 15:39

Krásně napsáno. Já třeba po práci se věnuji dětem, pak zábavě. Je 30 stupnů, sluníčko, tak se dá čas využít jinak než šaškováním na náměstí. A nevidím důvod, jíst mám, pít také, cestovat můžu kamkoliv kdykoliv, obchody jsou, práce je dost, plat se mi pravidelně zvyšuje, benefity přibývají a žádná tajná policie typu Stb mě nesleduje. Kvůli čemu bych měl protestovat?

10 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik