Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je zase blábol....;-D

13 3
možnosti
OM

Zmatena duchodkyne Jandova nezklame...ale davam bod za snahu 

11 9
možnosti
RK

Bylo zde něco zmíněno o promlčení trestného činu u pana Babiše a jako příklad byla uvedena krádež bytu. Nevím o co konkrétně jde, ale zatím zde ještě máme nezávislé soudnictví, které brzy bude závislé. Proč dopustilo promlčení nějakého trestného činu???

2 1
možnosti
RK

Tak jak to je? Nebo se to nehodí do krámu demokratických milionářů, že se prokazuje, že soudnictví v Česku nebylo a není nezávislé?

0 0
možnosti
Foto

Marně čekám na nějakou obhajobu zemana

Miloš Zeman není můj prezident, protože i když byl platně zvolen, tak Ústava mi nedává žádnou lhůtu, do jaké doby ho mám začít uznávat."

Jak je možné, že prezident země může:

1) Lhát (tvrdit něco, co není doložitelné)?

2) Nerespektovat rozhodnutí soudu?3) Neuznat svou chybu a neomluvit se?

4) Nepustit studenty na Albertov k výročí 17. listopadu?5) Legitimizovat šíření nenávisti ve společnosti?

6) Pochlebovat zemi, kde se ve velkém porušují lidská práva?7) Kouřit v nekuřáckém hotelu?

8) Doporučovat studentům kouření a alkohol?9) Vyzývat k agresi?10) Mluvit sprostě a chovat se jako hulvát?Těch otázek padlo ještě více, ale vybral jsem ty nejzásadnější.

10 7
možnosti
ZD

Co s tím uděláte ? Diskutujeme pod článkem oslavujícím neustále demonstrace jako takové bez potřeby něco skutečně udělat. Budete také jen demonstrovat?

6 3
možnosti
Foto

Tak to bude správné, neúčastněte se pučů, ale běžte k volbám

8 8
možnosti
Foto

takže podle Vás bylo správné nechat komunisty na po vítězném únoru porušit téměř všechny předvolební sliby a páchat bezpráví jenom proto, že byli řádně zvoleni?? to snad ne.

1 1
možnosti
Foto

R^ Vážená paní Jandová, tentokrát nebudu reagovat na žádný konkrétní diskusní příspěvek. Jednak proto, že bych se opakoval, ale hlavně proto, že některé z nich jsou projevem předstírané ochoty diskutovat. Nedávno pan Svetřík zbaběle přispěchal s lakonicky krátkým "zamyšlením" nad oděvem pana Mináře. Zbaběle proto, že si netroufl jediným slovem ani naznačit, co ho vedlo k té pozornosti. Lidé, kteří si tak či onak hýčkají v srdci Červeného Petra, se neštítí sprostoty podsouvat někomu Hnědého Petra....... A jistě ne jen ti. Že je naše společnost nemocná, dokazuje i to, jak se hnědá karta Aeronetu přeci jen ujala a s jakou mírou tolerance. Nehodlám se tedy přít s těmi, jejichž argumenty jsou vědomě nečisté, tzv. nepravé a tedy nepravdivé. Pramení někdy i nejistoty. Možná proto ty nářky či výhrady, že chvilkaři nemají program.

Pokud protestujicí lidé něco kritizují a odmítají, aby se to stalo součástí technologie moci, už to samo je svým způsobem program. Nebo programové prohlášení nabídnuté těm, od nichž očekávají pozornost. Ale jinou, než povýšené urážky z pozice moci. MCHPD nikomu neslibuje, že bude hřejivým a konejšivým prsem a bezpečnou náručí. Neoslovují kojence a batolata. A kdo za nimi stojí? Mne víc zajímá, komu slouží například Aeronet. Slova o řvoucím a zmanipulovaném davu frustrátů zazněla z výšin naší politiky , ta nejen souznějí se sprostotou a podlostí desinformátorů, ale částečně i se vztahem moci k oponentům, jak je projevován v Rusku a Číně. Přeji Vám mnoho zdaru a ještě jednou R^

14 9
možnosti
ZD

Mnoho vzletných slov a asi jediná pochopitelná věta je ta poslední. "Nehodlám se přít..." a přitom se přete. Dostačujícím programem je pro Vás již samotná kritika a odmítání - ještě jsem nezažil, aby nekonstruktivní kritika a odmítání s něčím pohnula. Jako s nepojízdným autem - můžete na něj křičet, plivat nadávat a pokud si nevyhrnete rukávy a nedáte se do práce bude stát na místě. Nas..t to ano, to kritika a odmítání umí, ale ovlivnit/ponout nikdy!

Zkrátka jakési mnohovrstevnaté až nesrozumitelné a vzájemně propojené až se jedno vyvrací druhým... Mnoho myšlenek a žádný vývod...

Zdravím pane Herdo.

10 7
možnosti

Organizátoři milionu chvilek se mohou dostat do politiky při volbách.

Jenže to se jim nějak nedaří a prohrávají na celé čáře.

Takže teď budou s davem oblblých poskakovat po náměstích až do příštích voleb, tam to opět nejspíš prohrajou ... a vše bude v pořádku. Ale k tomu není zapotřebí pořádat shromáždění.

.

Nebo mají jinou představu, nedemokratickou, co dělat?

10 9
možnosti
Foto

I56v29a23n 53M68a35r34e53k

5. 8. 2019 16:38

Cituji z blogu . . . . ."MY ! ! ! demonstranti. . . . ". . . . . . A kdo je víc ? ? ? 8-o8-o8-o

8 6
možnosti
Foto

Já vím, měla jsem napsat VY demonstranti :-/

7 1
možnosti
ZB

Každý si dnes může volit koho chce a psát také na jakékoliv téma. Osobně ale "Milion chvilek" volit nebudu a nebudu ani volit ODS, TOP 09, KDU-ČSL, STAN, a Piráty. Tedy všechny strany, které spoluorganizují demonstrace na Václaváku a na Letné. Jsou mnohem horší než Babiš a ANO.

15 8
možnosti
PT

Jo mládí vpřed, to tady bylo už v 50 tých letech, kdy pochodovali pokrokoví mládežníci v modrých košilích a rozorávali meze za zpěvu písně "všichni jsme mladí, mladý je každý komunista".

U nás zřejmě bude "chvilková" mládež pochodovat v hnědých košilích, ale tohle už bylo jednou zase v Německu. ;-D

7 5
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik