Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Organizátoři že by se díky těmto akcím chtěli zviditelnit a dostat se do politiky? To je vtip? Kdo by proboha takové kašpary volil? ;-D

20 4
možnosti
JR

Paní Jandová, předpokládám.

14 1
možnosti
Foto

R^R^R^ Děkuji, paní Jandová, vnímám to velice podobně. R^VR^

Na Slovensku se také chopili iniciativy mladí lidé, kteří organizovali protesty proti mafiánským poměrům v zemi, když vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové přetekl pohár. Titíž mladí lidé moderovali shromáždění na náměstích, aniž by měli ambici dostat se do politiky. Šlo jim o lepší, slušnější poměry v zemi. Nevím, zda časem někdo z nich nevstoupí do politiky aktivněji, ale i kdyby vstoupil, nebylo by na tom nic špatného. Nemůže být nic přirozenějšího, čestnějšího a normálnějšího, než momenty, kdy se mladí lidé s dobrými úmysly rozhodnou vzít si na ramena kousek zodpovědnosti za poměry ve vlastní zemi. Ale to už je na svobodném rozhodnutí každého, nemohu apriori kriminalizovat někoho za to, že se rozhodl anebo nerozhodl jít přímo do politiky. Tohle platí nejenom na Slovensko, naprosto stejné principy platí i u nás.

12 7
možnosti
JS

jj na Slovensku to jde mílovými kroky;-D a mladí lidé tam úplně vymýtili mafii;-D

8 1
možnosti
ES

Nic proti tomu když chtějí do politiky.Nechť ale nejdříve dostudují a v životě něco dokáží tak jako A.Babiš a p. V.Klaus ml. a pak mohou do politiky jíti a pokud předloží rozumný program tak je budu i volit.Ale takové nuly bych nikdy nevolil a opovrhuji jimi.

14 7
možnosti
ZH

Co Babiš dokázal... Například získat miliardovou firmu s několika miliony v kapse. Hm, jakpak se tomu asi říká? Že by krádež?

7 5
možnosti
JS

V demokracii má být zaručena svoboda a slova i svoboda shromažďování, ale to znamená, že někdo si svolá demonstraci a jiný ji zase kritizuje, a pokud necháme jen, že demonstrace ano a kritika už ne nebo demonstranti jsou chytří a dělají to dobře a kritikové jsou hloupí a dělají to špatně, tak sami popíráme princip demokracie a demokratické svobody.

21 2
možnosti
Foto

Co je nedemokratického na tom, když si myslím, že my to děláme dobře a vy špatně? Nedemokratické není ani to, když to říkám. Nedemokratické by bylo, kdybychom vám to zakazovali.:-)

6 4
možnosti
Foto

Každý má právo podporovat koho chce, v tom je kouzlo demokracie. Ovšem v tom, že Babiš založil ANO, aby se dostal do politiky je omyl. Takto by se jeho rozhodnutí dalo charakterizovat pouze tehdy, pokud by politiku bral jako vrchol svého snažení a ne jen jako prostředek k dosažení svých cílů.

0 0
možnosti
Foto

No já vím, že ji bere jako prostředek. Ale aby to tak mohl dělat, tak se do ní musel dostat, ne? Vít Bárta mu ukázal cestu a on se po ní vydal.

4 0
možnosti
JR

Je tady rozdíl: babiš nikdy netvrdil, že do politiky nechce.

"Chvilkaři" naopak tvrdili, že do politiky nechtějí. Takže kdyby najednou změnili názor, jen by ukázali, že jsou banda lhářů. Nemluvě o tom, že by to samozřejmě vypadalo, že to měli nachystáno od začátku a jen blbli lidem hlavu. Stejně jako ti, proti nimž tolik brojí.

Zkrátka žádný rozdíl.:-)

5 6
možnosti
Foto

Proč hned takové výrazivo jako "banda lhářů"? 8-o8-o8-o

3 0
možnosti
LB

Profesor Keller, Rozhovor pro Parlamentní listy, převzal Neviditelný pes, 15.5.2019:

"Je to Babišova vina, že parlamentní volby vyhrál. Jestliže by se svého demokratického práva kandidovat svobodně zřekl, mohl mít dneska pokoj, i kdyby si postavil tři Čapí hnízda v každém kraji. Jeho základní chybou bylo, že vstoupil do politiky, místo toho, aby si politiky koupil, zkorumpoval či zastrašil. Pokud by to udělal, nikdo by proti němu nešel bouřit na Staromák a všichni by měli pocit, že demokracie je taková, jak má být."

15 1
možnosti
PB

Jo copak Keller, to je taky dobrej exemplář. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Živit se v ČR politikou je totiž velmi populární a hlavně lukrativní. Na rozdíl od všech profesí ostatních český politik za žádné materiální škody způsobené jeho rozhodnutími vyloženého "blbštajna" neodpovídá. Žádné sliby dané svým voličům plnit nemusí a je za to ještě pěkně placen. Všechno včetně dopravy a imunity má zdarma. Na výkon své státnické funkce nemusí mít žádné vzdělání. Dovede si snad někdo se stejným nulovým vzděláním představit třeba v nemocnici na chirurgii lékaře?? :-(!?

0 1
možnosti
Foto

Ale já bych to dělat nemohla :-)

1 0
možnosti
TK

Moc pěkné, nevíte, kdo je v pozadí, ale to vám nevadí, protože věříte v nezkaženost mládí a plác na to velkou fotku Václava Havla.. :-)

Ale stále to samé, nezdozvěděli jsme se to hlavní, co že to těm organizátorům věříte a co od nich očekáváte?

4 3
možnosti
Foto

Kdo není úplný ignorant nebo troll, tak to ví. Jinak vy víte, zda vůbec je někdo v pozadí?

4 1
možnosti
AR

Je pravdou, že M. Zeman byl zvolen ve volbách prezidentem, ale jak doba ubíhá je patrné, že vykonávání této funkce již jej dost zmáhá. Pro A. Babiše je nepostradatelným mužem, protože jej udržuje v premiérské vládní funkci. Bez vládní funkce už by jej už dávněji vyšetřovala policie a jeho trestní delikty by řešil soud. Výsledek určitě byl pro něj a rodinu velmi nemilý. Proto dělá Zemanovi poslušného psíčka.;-(;-(;-(

10 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik