Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A kdo se tedy dostane do politiky?

Jestli chcete ODS, TOP, atd., na to jsou normální volby.

A jestli někdo chce vytáhnout z hrobu opět na světlo spolky, jako jsou Zelení - tak to tedy ne, to raději navěky Bureše, než Zelené Khmery.

3 2
možnosti
AK

Vzkažte těm luminům z miliónu chvilek,že od toho jsou volby a né náměstí!!!Tam se jim může stát,že dostanou ještě nakládačku nebo skotské střiky od polišů.Ale bylo by třeba vyskoušet na nich obojí!!!

2 7
možnosti
MV

Promiňte, nedošlo vám, že doba a akce, které zmiňujete v této zemi již před 30 lety skončily?

3 1
možnosti
JF

Já bych těch 900 kč dala, ale co kdyby. Tak buď si za svým stojíte a dáte těch prašivých 900 Kč nebo si jen vytahujte triko. Každých 900 Kč pěkně složenkou a můžete zde tuto složenku po zaplacení vystavit. To by byl přístup člověka co má pevné přesvědčení.;-D

5 2
možnosti
ZD

Tetka jen odreagovává svou noční můru - jediné jméno na které má alergii. Loupe ji v koleně - AB. Dneska ji nechutná - AB. Zítra jí nebude chutnat - AB. Pořád dokola. Teď k tomu přidala bianco volební šeky těm, které zná z obrazovek. Shledáváte někde rozum, nadhled, potřebný odstup ??? Jestli ne - je Vám jistě jasno kdo za to může - AB!!!

10 2
možnosti
PL

Já si myslím, že vstup Milionu chvilek do aktivní politiky by především vyhovoval Babišovi a Zemanovi, neboť by ve volbách znamenal ještě větší roztristenost demo bloku.

Co mě mrzí, je se v posledních týdnech odpor proti Andreji téměř odparil. A nulové jsou v tomto směru i ODS, top09 i Stan.

1 0
možnosti
Foto

Já si nemyslím, že mají v úmyslu do politiky jít. A jinak, no, jsou prázdniny a dovolené ....:-)

1 0
možnosti
LB

Minář v rozhovoru pro Právo Právo (24. 6. 2019):

"Naše síla spočívá v tom, že dokážeme spojovat různé lidi s různými názory. Tyto lidi spojuje obrana kvalitní a zdravé demokracie. Kdybychom se stali politickou stranou, začali se vymezovat na pravolevé ose, začali bychom mít KONKRÉTNÍ NÁZORY, tak dvě třetiny lidí by nám řekly ’nezlobte se, už za nás nemůžete mluvit‘. Ptali jsme se i našich signatářů a ukázalo se, že to vidí jako my. Jen sedm procent lidí si myslí, že bychom se měli stát politickou stranou.“

Takže prostě chlapík, který má dost kuráže vzývat s ostatními demokracii jako zlaté tele, křičet s ostatními, ať odstoupí demokraticky zvolení představitelé, ovšem nemá dost kuráže na to, aby se stal jedním z nich, protože pak už by musel konat konkrétně a to by znamenalo i konkrétní odpovědnost a konkrétní konflikt s realitou, která nesestává z líbivých hesel, nýbrž ze skutečných výzev.

7 3
možnosti
JF

Spíše se hledá nová politická tvář, alá Čapůtová

2 1
možnosti
LB

Tak především, většina odpůrců Milion chvilek naopak vyzývá k tomu, aby se ustavil jako subjekt kandidující ve volbách, aby se "dostali do politiky". Zde se totiž budou moci ucházet o přízeň voličů a ukázat, jestli se shodnou i na něčem více, než na pár heslech na náměstích. Za mě je každý nový a demokratický subjekt na naší scéně jedině v pořádku. Ať každý ukáže, co umí.

6 2
možnosti
ZH

Demonstrace je ústavně respektovaná aktivita občanů jako jeden ze způsobů vyjádření jejich vůle. Kvůli požadavku odstoupení Babiše není třeba zakládat politickou stranu, naopak, byl by to nesmysl. Protože ten požadavek je tu teď, je aktuální, a to ze zcela konkrétního a zřejmého důvodu. Ne někdy při dalších volbách za kdoví jak dlouho.

5 0
možnosti
Foto

Nevím, ale myslím si, že odpůrcům Milionu chvilek nevadí jejich vstup do politiky. Do politiky v demokratické společnosti může vstoupit každý, kdo to uzná za vhodné a bude respektovat zákony a ústavu naší země.

Problém je, že představitelé Milionu chvilek vyzývají k odstoupení prezidenta Zemana a premiéra Babiše, kteří byli zvoleni v řádných a demokratických volbách většinou našich voličů. Takže, nedemokratické jsou právě tyto výzvy představitelů Milionu chvilek a jejich příznivců k odstoupení Zemana a Babiše.

14 17
možnosti
Foto

Co je nedemokratického na tom, když někdo vyzve prezidenta nebo premiéra k odstoupení? 8-o

15 3
možnosti
TB

Ale vždyť je to v pořádku. Máme parlamentní demokracii, tak ať utvoří politické uskupení a můžou vytáhnout do voleb.....O složení vlády by měly rozhodovat volby, ne dav na ulici ;-)

15 7
možnosti
Foto

Žádné volby nerozhodují o složení vlády :-/

7 6
možnosti
MM

Souhlas, mám stejný názor. R^

12 0
možnosti
OS

Paní Jandová, palec nahoru. Málokdy vstupuji do diskusí, ale dnes jste vyjádřila svým textem zcela moje postoje a názory. Děkuji.

14 7
možnosti
Foto

Tak to mě opravdu velmi těší, pane Schnable a moc děkuji :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik