Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Karma. Na tohle nemohou mít Koblihy protiargument a vsázím se, že se budou trefovat jen do Vás.

15 5
možnosti
MV

pripadne do pana Kuly...

4 0
možnosti
Foto

Děkuji, Ilonko, doufám, že někdy nám to vyjde a na demonstraci se konečně potkáme. :-)V

2 0
možnosti
MM

Je úsměvné, když se Milionům chvilek vyčítá, že nerespektují demokratické volby a že pokud se jim něco nelíbí, ať tedy založí politickou stranu a účastní se voleb. Když se pak objeví spekulace (dle mého neopodstatněné), že se hnutí promění v politickou stranu, vzedme se pro změnu vlna odporu, že jim o nic jiného než se dostat do politiky nejde a jejich příznivci jsou hloupé ovce. Prostě u příznivců MZ a AB nemá Milion chvilek šanci, ať udělají cokoliv, bude to špatně z principu.

22 3
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, pane Merhaute. Děkuji za příspěvek:-)

1 0
možnosti
MB

V prvé řadě ušetřete kapsu svou. Pošlete zpětně 200 Kč, které Vám AB poslal. To je jeho vklad pro osobní popularitu, zbytek jde dle Zákonného výpočtu. Dále přezkoumejte, zda ty 2 stokoruny - poslal ze Svých , osobních prostředků! Přijdete logicky k tomu, že nikoliv. On je bere z budoucnosti, pravda líbí se to ...

Já melu pořád to své. Jsme v roce 30 výročí 1989. Kdo bude mluvit u památníku? Bývalý komunista, 7x odsouzený stárnoucí lhář - Ranhojič svého Ega? Nebo Bureš, který se nám obětoval? Aby se nám lépe žilo, vstoupil do KSČ a pro jistotu pomáhal i STB! To je pro mne něco tak neuvěřitelného, ba pak i zírám nad klubem obdivovatelů. Proboha, co obdivujete ? ... :-)

20 3
možnosti
Foto

Já už jsem oslavu 17. listopadu odpískala. Půjdu 16.listopadu s Milionem chvilek. Děkuji za příspěvek, pane Bučku. :-)

3 1
možnosti
Foto

Hmmm, velmi rozumný a přijatelný text. R^

11 3
možnosti
Foto

Děkuji velmi, pane Machačku. Od vás si uznání považuji, protože ne vždy se úplně shodneme. :-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, pane Vracovský

3 0
možnosti
PB

R^

O inteligenci voličů AB, nebo MZ si opravdu žádné iluze nedělám. Stačí mi, jaké předepsané ideologické ekvilibristiky na diskuzích cancají. Je s podivem, že i v éře informačních dálnic, kdy se lze k základním informacím dostat třemi kliknutími, jsou schopni plkat nehorázné nesmysly.

18 9
možnosti
Foto

Přesně tak, Petře, díky :-):-)

2 2
možnosti
Foto

Milion chvilek pro demokracii vznikl jako jistá protiváha proti bratrstvu "Hradní pracky" , pro to, aby pan Babiš neovládl i ministerstvo spravedlnosti, které by jistě "nezjistilo" žádné pochybení v kauze Čapí hnízdo či ve vyplácení miliardových dotací, atd. Vznik nového politického subjektu by byl velkou chybou a jsem rád, že to tak organizátoři cítí.

Vzhledem k hoaxům o organizátorech, o placených účastnících demonstrací (což tvrdil i jistý pan Václav Klaus, který - jak známo - se nikdy nemýlí), atakům na pana Mináře kvůli barvě jeho košile atd. se zdá, že Milion chvilek pro demokracii kráčí správným směrem.

35 7
možnosti
Foto

Přesně R^. A Mirka "-" to už ocenila:-).

2 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik