Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Tak toto je snad nejhorší blábol zhrzeného blogera za poslední dobu co tu kdy byl. Na tuhle slátaninu nemá ani Ziegler se Šimkem a to už je co říct. Rv

11 5
možnosti
Foto

Když vidím, jak prskají lidé jako vy a vám podobní, tak mám radost, že jsem to napsala dobře. A když někdo dokonce uvažuje o trestním oznámení - rajská hudba.:-)

5 2
možnosti

Trochu si protiřečíte. I soud totiž zbavuje obžaloby tehdy, když se nenajde dostatek důkazů, tedy nejen státní zástupce. Obé je podle zákona, jen ve variantě, která nastala, je dotčený jedinec ušetřen tortury u soudu. Prostě, pokud nejsou důkazy, proč to hnát k soudu. Jen proto že to chce"veřejnost"? Státní zástupce Šaroch jednal podle zákona, tečka. Úvahy o ovlivnění, pokud nejsou doložené, nekomentuji.

"Pro mě se tak nestal tím, kdo byl zbaven obvinění, ale zůstal podvodníkem, proti kterému se pouze „nenašlo“ dostatek důkazů."

Zdroj: https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=728335

13 0
možnosti
Foto

J41o94s85e40f 77B14á55r64t27a

18. 9. 2019 13:13

Zkuste svoje blogy vydat jako knihu. Bude to cenu Magnesia Litera.

11 1
možnosti
Foto

;-D A mohla by být i jako kuchařka, s názvem ,,Jak sem usilovně pekla (jako vzteklá) stále stejně připálenou ZEMmlBábu;-)

14 0
možnosti
ND

Chcete tím říct, že tedy tehdy úředníci pochybyli, když dotaci poskytli? Nebyla tehdy poskytnuta podle platných předpisů?

Pochybyli tehdejší kontroloři, když posoudili, ze byla dotace využita podle zákona?

Nevím kolik bylo kontrol, ale nikde jsem se nedocetla, že by dotace nebyla poskytnuta v souladu se zákonem.

Jsou trestně stíháni nějací úředníci?

Já vím, paní Jandová, ráda používáte termín selský mozek, ale s ním se prostě paragrafy neposuzují.

Máte právo si myslet co chcete, já vám to nevymlouvam, jen by mě zajímala vaše reakce na ty zainteresované úředníky. Nazdar.

11 0
možnosti
Foto

,,Pro mě zůstává Andrej Babiš dotačním podvodníkem a zbabělecem";-D Inu, pro někoho ano, pro někoho ne. Ano pro ty, kterým ,,nezávisl.media" a ,,investigativci" vše ..vysvětlili", že:-P A kdyby byl zbabělcem, dávno by sbalil kufry. Ale, to se, přes ohromnou snahu, ale asi k lítostí mnohých, vč. tzv. opozice, nestalo;-)

12 3
možnosti
Foto

V takovém příadě má ovšem Marie Jandová svou další pozici absolutně jednoduchou. Založí si politickou stranu a jako heslo si zvolí zcela prosté "NE - nebude líp!!";-D

0 0
možnosti
Foto

Já bych státnímu zástupci vyčetl jinou věc. Totiž tu, že nepodal žalobu na stát, který nabízením dotací nejenom že okrádá své daňové poplatníky tím, že prostředky vybrané na daních rozdává na účely na které vybírány nebyly, ale ještě podněcuje korupční jednání ať už na straně svých úředníků nebo na straně žadatelů.

5 2
možnosti
Foto

To máte pravdu, dotace jsou špatné, ale zákonné. Na rozdíl od jejich podvodného získávání. :-)

3 1
možnosti
JR

J64a42n 68R42á91ž

18. 9. 2019 12:25

Jsem rád, že státní zastupitelství pracuje bez ohledu na to, jestli paní Jandová a spol. jejich rozhodnutí respektuje nebo ne. Důležité je, aby státní zastupitelství mělo respekt v prostředí justice a policie.

PS. Pamatuji dobře na dobu, kdy rozhodoval o vině a nevině "pracující lid" a proto zřídil komise, které umísťovaly ty, kdo s nimi nesouhlasil, do pracovních táborů. Paní Jandovou si dovedu představit jako předsedkyni takové komise: "Kdo volil Zemana - do lágru. Kdo podporuje Babiše - do lágru" No a jak by byl ten svět bez takových lumpů pro ni hned krásnější, že ano?

24 5
možnosti
Foto

Když vás baví takovéto hloupé řeči.....:-/

3 9
možnosti
AL

Bureš možná jedná ne protiprávně, ale v každém přpadě nemorálně. A to mi stačí.

8 2
možnosti
Foto

ANO, zvláště přihlédneme-li k tomu, jak šel do politiky dělat pořádek.:-)

4 2
možnosti
DN

Teď vůbec nejde o to, kdo je příznivcem AB, nebo jeho odpůrcem, ale Vy tady popíráte systém fungování soudnictví v ČR. 8-o

17 2
možnosti
RM

Paní Jandová, která má na svém blogu převážně dvě témata, prezidenta republiky a premiéra se nemůže smířit s tím, že by o jedno téma přišla. Ona má přece pravdu, svoji pravdu. Docela se začínám bavit myšlenkou, že ten nadpis jejího blogu by mi i stál za trestní oznámení pro pomluvu ústavního činitele a premiéra ČR.

15 3
možnosti
Foto

Neberme nikomu jejich hračky, plakali by, a moc. A navíc, ,,tvůrčí díla" a la ZEMmlBába jsou často velice nejen ,,výživná", ale i zábavná už tím, jak jsou ,,skvěle připálená";-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik