Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta vaše nenávist je až směšná.

A já vám i přesto tu karmu dám, neboť se vždy u vašich nesmyslných plivanců neskutečně zasměji a pobavím.

Teda ne že bych patřil do kultu uctívačů AB, ale to, s jakou vervou, zlostí a jedem se vrháte na premiéra, hraničí s obsesí.

Jste prostě taková typická vyznavačka pravdy a lásky. Mějte hezký den a slunce v duši vám upřímně přeji.

9 1
možnosti

D39a67v59i43d 76H18o89r55á21k

18. 9. 2019 22:50

Paní Jandů nyní ve 22:40 hod (18/9) jsem hledal váš článeček na hlavní stránce Blog a bohužel jsem ho tam již nenašel a nějak přestože byl vydán dnes v 10:37 tak tam není. Z této doby jsou tam z podobné doby vydání pouze bláboly které napsaly paní Růžičlková, a Kuncová. A poté ještě pozdější od p. Turnera, ale Váš zde chybí.

Čím to???

Není to snad nějaká diskriminace starších osob o níž se v poslední době tak hovoří, naposledy včera na konci pořadu zpravodajské ČT 24 před 23. hodinou a podobně byl i článek na zdejších stránkách.

To by mě Vás bylo skutečně líto, až bych slzu snad uronil, kdyby se k vám tak ze strany redakce zachovali.

1 0
možnosti
Foto

Ale ne, to jsem si zařídila já, abych se schovala před vašimi stupidními příspěvky, ale jak vidím, je to marné. Před hloupostí se člověk prostě neschová.;-(:-/

2 4
možnosti
Foto

Podstatou zůstává to, že odůvodnění pana státního zástupce /jak pana Šarocha a pana Erazima), ohledně správnosti dotace pro Čapí hnízdo trvalo 4 ROKY (tedy věc de facto jasná i tomu nejhloupějšímu členu na SZ), Vždyť to musí být jasné po prvním přečtení. A našim zkušeným SZ to trvá 4 roky.

Takže - buď je pan Šaroch naprostý hlupák, který si 4 roky pročítá lejstra, když je vše tak jasně průzračné, nebo se fláká a kalí vodu. Všichni poslanci, kteří průběžně celou kauzu sledovali, jsou totální ignoranti, které lze opít rohlíkem. Pan Nevtípil je neskutečný "čučkař" /tady se hodí terminologie našeho hradního pána/ a po čtyřech letech pátrání a vyšetřování stojí jako malej Jarda.

Takže - smrdí to účelovostí, pan Babiš v průběhu 4 let lhal, tahal do toho své nemocné děti atd.

Pro mne je vedle uvedených titulů v názvu blogu navíc i odporný člověk.

5 4
možnosti
Foto

Souhlas a k té poslední větě - to pro všechny slušné lidi.

3 1
možnosti

Co tedy navrhujete pro případné stíhání státních zaměstnanců? Nestátní zastupitelství? A kdo v něm bude sedět? Výbor lidové kontroly, zástupci dělníků, rolníků a milionu chvilek čisté nenávisti? Jinak tedy uznávám, že odvahu Vám upřít nelze, podepsat se pod Váš výtvor jí vyžaduje spoustu.

2 0
možnosti
Foto

To jsme na tom s tou odvahou stejně, a možná, že vy jste ještě odvážnější. Proč by mělo být nějaké "nestátní zastupitelství" nebo nějaká jiná hloupost? Základem je, že Andrej Babiš neměl být jmenován do funkce premiéra, dokud nebyla kauza vyšetřena. Tak se to dělá v opravdu slušných a demokratických zemích. Jenomže chtít něco takového po Zemanovi s Babišem je utopie.

5 0
možnosti

Aby se Babiš mohl postavit před soud, musel by být nejprve obžalován. Jinak vaše polemika o odvaze je hodně úsměvná, internet je totiž plný bezejmenných hrdinů:-)

8 0
možnosti
Foto

Ano, a proto jsem napsala ten článek.

1 0
možnosti
Foto

Tady přece nejde jenom o Babiše, ale také jeho děti a manželku atd., dále o manažery.

A proč by měli prožívat show trial, když nemusí? Kvůli možnému podezření, že hlava rodiny je podvodník? A co ta Mayerová, matka dvou dětí. Mně to připomíná zálibu ve vyškubování peříček.

0 1
možnosti

P42e27t76r 10L25a24n14g95e47r

18. 9. 2019 14:49

Čtu znova váš výtvor a v souvislosti s ním jsem si vzpomněl na větu z filmu Kulový blesk: "Máňa říkala, že to není směroplatný".

24 1
možnosti
Foto

Hádám, že Babišovi je Vaše přesvědčení úplně šumák ;-D

6 1
možnosti
Foto

Vážně bych na to bez někoho moudrého nepřišla. :-/

2 0
možnosti

P65e97t44r 25L77a30n81g72e21r

18. 9. 2019 14:35

Zastavením stíhání dostal projekt Antibabiš nový rozměr. Dnešní článek Miss Jandové je extra výživná mozková antihmota.

Prý selský rozum - paní Jandová, vy ani rozum, ani selský.

10 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik