Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buďto jsem si nevšiml, že podmínky pro zveřejňování fotek kdekoliv v článku podle Kodexu blogera se náhle změnily - dosud bylo možné zveřejňovat pouze fotky pořízené autorem a nebo stažené z bezplatného webu, jako je např. "pixabay.com" a nebo si autorka u prezidenta republiky o povolení ke zveřejnění jeho fotografie u perexu (kde vypadá, že je skutečně ale fest sťatý, neboli parádně pod parou) nedávno požádala - a dosud nedostala odpověď. V mém případě by ovšem taková anonymní fotka neprošla a byla adminem odstraněna, případně by byl z hlavní strany odstraněn celý článek, a přesunut na můj soukromý blog. ;-(

5 6
možnosti
Foto

Přečtěte si kodex blogera, ať tady s tímto vaším problémem nemusíte stále opruzovat.:-)

4 2
možnosti
LH

Vážená paní blogerko, já také musím platit 10 miliard (sice ne tolik, ale vysvětlím) za pana Železného za prohranou arbitráž.A to ještě tenkrát Železný obhajoval v televizi, že to je jen 1000 Kč na každého občana a stát to unese.Takže Železný z mé peněženky vytáhl 1000 Kč.Kolik peněz z Vaší peněženky vytáhne omluva?

A to zde nerozebírám další kauzy, které zavinily všechny vlády od revoluce.Tyto kauzy mně (i Vám) také vytahují peníze z peněženky.O kolik jsme mohli mít vyšší důchody, kolik km silnic mohlo být postaveno a opraveno?Takže nějaká omluva je pouze prkotina, protože mně (ani Vám) z peněženky nevytáhne ani korunu.

A pokud budete poukazovat, že to je omluva za lež, tak KDY SE NÁM OMLUVIL HAVEL za jeho lež....(komunisti vás budou strašit nezaměstnaností, nevěřte jim..atd. projev na který se nezapomíná)?

11 9
možnosti

A neměl snad Havel pravdu? Nestrašili nás snad komunisti nezaměstnaností? A že jim není radno věřit, je taky pravda. Tak o co vám jde?:-P

12 3
možnosti
LH

Něco tak nevistneho a vulgarniho jsem na veřejném blogu snad ještě jecetl

13 11
možnosti
JJ
Foto

Nazýváte kořalou i Václava Havla? Vypil toho určitě mnohem víc než Zeman. Zkuste si na netu najít vyjádření jeho kolegy Wolfa. Pokud ho nenajdete, rád vám ho na požádání pošlu.

16 8
možnosti
TB

Tak pan Václav Havel chlastal extraligu a hulil jako fabrika, ale to přece vadí jen u někoho, to nevíte? ;-)

11 8
možnosti
Foto

Omlouvám se čtenářům za nenávistné blogy paní Jandové.

15 14
možnosti
VR

Omlouváte se i za Bumbála?:-)

10 4
možnosti
MV

Saraptka je jen jednim z hrebiku do rakve prolhaneho koraly

10 9
možnosti
Foto

Doufejme, Marku, díky za návštěvu:-)

3 7
možnosti

Beztrestné eskapády(lži,urážky,vulgárnosti..) prezidenta Zemana si MUSÍME užívat díky "tvůrcům" ústavy ČR. Ústavní mudrlanti se zřejmě domnívali, že do této funkce bude volen pouze Bůh,Ježíš, nebo Duch svatý. Proto si tento "funkcionář" může dělat co se mu zlíbí, a vše bude dělat pouze spravedlivě. A takovým pěkným příkladem je současný prezident. Je načase uvažovat o "zlidštění" Jeho ústavních pravomocí a zbavit i tuto funkci možnosti svévole, jdoucí proti obyčejné lidské morálce.Rv

13 0
možnosti
Foto

Nemusí to být jeden z těch Tří, pane Ševčíku. Stačil by slušný člověk.:-) Díky za příspěvek.

4 5
možnosti
JJ

vy se omluvte za ten nadpis

6 5
možnosti
MV

lze? - ano, prikladu je dost. leje? ano - dokonce liti vydava za lecbu cukrovky. takze nadpis v poradku, pane Janusko

5 6
možnosti
Foto

Vtipné a břitké, jak je u autorky zvykem a jak téma zaslouží. Karma.

7 8
možnosti
Foto

No ale výrok soudu měl znít takto.:

Prezident se nemusí omlouvat, protože jeho skutky a výroky jsou neomluvitelné.

2 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik