Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně tak, paní Svobodová, je to stejné, jako za Husáka, ale ani ten Husák si k nám nedovolil to, co Babiš.

8 7
možnosti
Foto

Nějak mi to blbne, patří to kousek níž :-)

0 0
možnosti
ZS

Slovenský estébák v čele českého státu je samo o sobě tak něco neuvěřitelného, že si připadám jak ve státě plném bláznů.

20 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

R^ Karma. Premiér země má být naprosto a bez pardonu mezi prvními osobami, které beze zbytku dodržují a ctí zákon a právo.

Jako přídavek, jen drobný komentář na margo:

"Podívej se, Gusto, jak je tady husto" ;-D zahlásil Václav Malý při demonstraci na Letné 26. listopadu 1989.

Už předtím, osmdesátých letech se ve vtipech říkalo tajné policii Husákova režimu "gustapo"

10 4
možnosti
Foto

Děkuji, pane Trizuljaku, já zase říkám že Babiš má BBIS -Babišova bezpečnostní a informační služba. :-)

4 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
ZZ

pro mně je nedůvěryhodný, kdo káže o morálce a má v záhlaví havla, babiš, na rozdíl např. od neziskovek, které taky za peníze daňových poplatníků navážejí do evropy netáhla a potencionální teroristy, ve svých firmách zaměstnává lidi, co se chtějí živit prací, a taky jsem pořád nezaznamenal koho že to vlastně udal.

11 9
možnosti
MV

Mluvil jsem loni v létě s pár zaměstnancema z kost uzenin. Přál bych Vám je slyšet.

6 0
možnosti
JD

J10a52n 18D86v56o43ř33á28k

29. 2. 2020 12:37

Vím, že se příliš zalykáte a Vaším stylem je vždycky jen prvoplánové dštění, ale proč ještě k tomu ten čecháčkovský nacionalismus? Jakoby nestačilo : exkomunista.

:-)

2 3
možnosti
MV

A není volbou každého z nás specifikovat naše názory tak, jak jsou?

2 0
možnosti
JF

To máte stejné jako s tou TI - nechá se platit od těch co má kritizovat. Pak TI je samozřejmě jen mlha kolem zprivatizovaného státu STB k čemuž došlo právě po velké listopadové velvetové revoluci. A nyní tato STB pátrá po estébácích ...

Pan Zdechlovský je poslanec českých voličů za ČR v EU parlamentu. Že tu je skupina českých občanů, kteří mají touhu po tom aby českou politiku personálně kádroval někdo v Evropě (a přitom mají pocit že to ví lépe než volič ve volbách) je samozřejmě legitimní ale nevím jestli je to dostatečně smart. Myslím, že pan Babiš neměl v tomto případě použít vlastizrádci ale vlastiškůdci či to spíše vůbec nekomentovat (pokud se to odehrává jen na půdě parlamentu EU), protože je to jen vizitka voličů pana Zdechlovského kromě Václaváků s miliony chvilek nerespektování výsledku demokratických voleb. (pokud volby jsou vůbec ještě demokratické pokud ČR někoho omezuje ve výkonu volené funkce - viz. lex Babiš - možná žaloba by měla jít na tento zákon pokud v tom má EU pravomoce)

6 2
možnosti

Vaše vizitka je to úmyslné komolení příjmení europoslance Zdechovského. Navíc byste si měl trochu uspořádat myšlenky, protože velmi pochybuji o tom, že by TI platili ti, které TI kritizuje.:-P

6 1
možnosti
Foto

Můžete být konkrétní a napsat koho "estébácký udavač" Babiš udal?

Prokazatelně udávali Zdechovský s Peksou, ale to Vám nevadí?

11 17
možnosti
Foto

A oznámení trestného činu tedy považujete za udavačství? Nevyjádřil jste se tady, že církve počátkem 90. let nemluvily o majetku a pak restituovaly? Dnes také o žádném trestném činu Vy osobně nemluvíte, ale co od Vás tedy můžeme očekávat za pár let?

15 2
možnosti
ZJ

...Petřík, Bicera, Řezník .... jména namátkou vytažená z diskuze stačí, abych si ujasnil, že Váš článek zaujal R^! Karma

18 3
možnosti
Foto

Na rozdíl od autorky, píšeme své názory na danou problematiku slušně a nikoho neurážíme.

5 5
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik