Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Je vlidna, zamava řasami a automaticky považuje rozhodnuti minfin za jediná správná. A když někdo vznese nesouhlas, dostane se mu ústy min financí a vícepremierky : "příště se na vás vy.... m". Sem to napsat nemohu, i když paní vícepremierka tak mluvit může. Paní S je jen další ochocenou opickou v cirkusu pana premiéra. Stejně vycvicenou a stejně neomalenou, jako paní hejtmanka Jermanova. Ale dění v Brně naznačuje, co už tvrdím více jak rok. Tento cirkus tu není navždy. Zdravím, Marie.

9 2
možnosti

Nejvíc se odkopala, když v Poslanecké sněmovně mluvila o senátorské špíně (když údajně "reprodukovala názory" prostých občanů). A to vše jen proto, že si někteří senátoři dovolili kritizovat Miloše Zemana.

5 0
možnosti
ND

Prostě mnohem těžší je dělat účesy nez ministrovat, to je fakt, máte odzkoušeno obojí, a co je na tom ministrování tak těžkého že... hehehe

Alča účes sama nezvládla, vy to musíte vědět nejlíp, když jste vyučená kadeřnice, kdežto vy byste to hospodaření zvládla ve velkém líp než ona, na co nějaké tomu odpovědné vzdělání, že hehehehe

ale to se bude líbit, já myslím, že na titulku by to mohlo být..

6 6
možnosti
MV

Proč jste tak pichlave útočná, Nado? Paní ministryně je jen loukou pana premiéra a navíc lže. Pokud nemluví pravdu nejen o účesu, ale i o angličtině, kterou nezvládne, co se asi tak dozvíme o min financí a jeho krocích? Pravdu? Jsem přesvědčený, že jen pravda to nebude. A tak to cítí i další. Tím, že se s takovými lidmi bude mluvit stylem, který jste předvedla v příspěvku, situaci kolem důvěry paní Schillerove to nepomůže.

10 0
možnosti
Foto

Cituji z Vašeho článku: "Doma hospodařím bez dluhů a mám naspořeno.

To paní ministryně neví, co je, takže podle tohoto srovnání bych byla dokonce lepší než ona."

Jak víte, že paní ministryně hospodaří doma s dluhy a nemá naspořeno?8-o

6 5
možnosti
MV

Paní Moudrá, tohle je už opravdu zoufalství - dobře víte, že paní Jandová píše o ministerstvu, ne o soukromí paní S. Hergot , ženský (Dubcova a Moudra), co vás nutí do obhajoby lharky?

11 6
možnosti
MB

Současnou vládu opakovaně hodnotím za zdařilou. Umisťuje se těsně - za divadelní společností Josefa Skupy ! Již jsem zde kdysi nabízel mladší dcerku do toho spolku. (Starší nikoliv, ta již má rozum). Jste ovšem obě v situaci, kdy se nikam nedostanete ! V KSČ jste nebyly, o Stb nemluvě. Hospodaříte řádně, člen rodiny není prošetřován a ani zeti s machinacemi zřejmě nemusíte dělat alibi. V úctě k Vašemu otci, "To byl zřejmě dobový břídil" - čestný chlap ! Co vykonal ? Byl alespoň odsouzen za hospodářské delikty, v ČSSR ? A o matce ani nemluvím. Moje byla zcela trapná - Zdravotní sestra polikliniky ! Na vedení ústavu - Marxismu leninismu, to vůbec nedotáhla ! Když nad tím tak přemýšlím, já vlastně vyšel ze zcela omšelé rodiny. Oni furt makali, na komunisty nadávali a otec byl zcela úchylný ! Na žádné schůze nechodil - Věnoval se zahrádce chatě ! To byli lidé naprosto hrozní a nemožní ! ... :-)

10 0
možnosti
Foto

;-DR^ děkuji za návštěvu, pane Bučku :-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud teď paní ministryně hovoří o schodku 500 miliard, tak bude ve skutečnosti tak 700 minimálně. To by nebyla katastrofa, kdybychom měli rezervy, tedy kdybychom v posledních letech v dobách růstu neprojídali všechno možné a nesekali schodky.

Za druhé se paní ministryně nechala slyšet, že plánuje schodek na příští rok asi 300 miliard. A to je už zločin. Má 3/4 roku na to, aby se připravila na nějaký stav ekonomiky a podle toho připravila rozpočet. Místo toho se pojede vesele dál, takže úplatky, dluhy,..., po nás potopa.

Náš moudrý pan prezident sdělil, že uskrovnit se musí všichni. A pár týdnů na to žádá jeho kancléř o navýšení rozpočtu na platy. A vláda se nechá slyšet, že zvyšování platů státních zaměstnanců a důchodů je pořád na pořadu dne. Rád bych všem těmto voličům ANO připomněl, že ty párky si nelze jenom vzájemně přeprodávat, někdo je musí taky vyrobit, což evidentně nechápou.

A za čtvrté. Cituji Vás: "Doma hospodařím bez dluhů a mám naspořeno." To jste psát neměla. To se u nás neodpouští a schytáte to.

Karma jako hrom R^.

14 7
možnosti
PD

paní je důchodkyně, takže jistě zmražení svého důchodu v rámci snižovaní schodku bouřlivě uvítá.

8 2
možnosti
PD

že se někdo něco ůdpmnívá" ještě neznamená, že má pravdu. Dotyčné dámy si měly zjistit pravidla a podle toho se zařídit.

4 0
možnosti
RC

A ze pani Schillerova a financni sprava nebyly stejne aktivni ve veci korunovych dluhopisu, ktere se tykaly i Babise? Janecek tvrdil ve Snemovne, ze nevi, jak to ma kontrolovat, Schillerova u toho sedela jak kysely citron a nic nerikala. A az po tlaku poslancu zacla financni sprava plosne kontrolovat korunove dluhopisy, nasledne domerila v nekolika pripadech dan a podala nekolik trestnich oznameni. Detaily se samozrejme danovy poplatnik nikdy nedovi.

8 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik