Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč si neušijete laptě sama? Galoše si koupím o dvě čísla větší, dám si do nich onuce.

Jsme ve válce. A nevíme, ani jak ten nepřítel vypadá, ani jak nás přepadá, ani jaké jsou a budou všechny jeho podoby.

2 2
možnosti
Foto

Já vím, pane docente, že se snažíte být vtipný. Ale daří se vám to stejně, jako panu Nožičkovi. Nevím, čím to je, ale snad jediný levičák, který měl smysl pro humor, byl Jaroslav Hašek.:-)

6 0
možnosti
MB

Stručně řečeno, situace je podobná Stalingradu. V. Vojska mrznou, dřívější ústup jako opatření - Prozřetelný zakázal ! S nikým nemluvil, všechno ví ! Svět zírá nad manévry ! Kecy maršála letectva Havlíčka, že vše vyzásobí. V leteckých mostech podpor, se již nikdo nevyzná ! Alenka - Peněz je dostatek, moudře jsme hospodařili ! Nic po nás nechtějte ! ...

Jaký je rozdíl mezi 1 m2 ? U českých OSVČ a Velkořetězců ? Jaký je rozdíl v počtu určených osoba na stanovenou plochu ? Rozdíly jsou ! To už sděluje i zrádný ÚS. Spiknutí proti Vůdci - 66 senátorských důstojníků ! Zrada ! ...

Český živno by přežil a Státní kasa by se dobrala k daním. Tak lépe putují mimo ČR. Nemusela by vyplácet náhrady, ušetřila, nedožírala lidi ! No, rozdíl zde bude - Je neděle 10:00 hod. Ten český blázen tápe ! Zda už má jít olešťovat svůj pultík na pondělní otevření ? Ten zahraniční si klade pod kolena modlitební kobereček - "Chvála Velkému vezírovi - ČR, země nám zaslíbená" ... !

Vůdce - Pan Bureš, je již tragikomický . Bojuje o "Nouzový stav". No dobře a kdy začne bojovat proti Coronaviru ... ? :-)

7 1
možnosti
Foto

Máte pravdu jako vždy, pane Bučku :-)V

1 0
možnosti
PL

Udeřily mrazy, praskly mně tkaničky u pohorek, musel jsem je v botě navázat

:-))) , protože tkaničkárny musejí mít zavříno a v Globusu je stojan s tkaničkama oblepenej izolepou.

Díky, Andy, zdravím Moniku do Dubaje.

V pátek mi přišla výzva, ať si na poště vyzvednu obsílku od stavebního úřadu a pak se tam s tím mám za nima vydat. To ale nejdřív musím zjistit, kdy se v těch zkrácenejch časech vlastně můžu poslušně dostavit a už se těším na tu zbytečně vyvolanou frontu.

Díky Andy, zdravím Moniku do Dubaje.

7 0
možnosti
Foto

Těm zkráceným časům na úřadech také nerozumím. Opět to vede jenom k větší kumulaci lidí.

A pošta, která patří pod Hamáčka, to je kapitola sama pro sebe. Nutí lidi, aby si na poštu chodili pro zásilky, které má rozvážet, a zbytečně se tam potkávali. To nevadí.

4 0
možnosti
JS

boty si můžete koupit taky, chce to ale vyvinout alespoň minimální úsilí... (objednat na webu a nechat poslat nebo vyzvednout, ve vašem věku předpokládám už víte jakou máte nohu, vracet se dá zadarmo) ale to by nebylo o čem psát, že ? :-/

3 10
možnosti
Foto

Sám si takto objednávám boty na golf a pokud dodržím značku, ani se nemusí vracet. Jsou i lacinější než z kamenného obchodu.

2 0
možnosti
RK

Protože se v těch prodejnách prodávají také skvosty mediálního domu Mafra. ;-)

4 0
možnosti
Foto

Že mě to nenapadlo....;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik