Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Předčasné Vánoce? Tak to vám stačí hodně málo.:-)

Jenom nevím, kde berete tu jistotu, že Zeman odejde jako poražený. O tom by případně rozhodoval soud.

10 1
možnosti

Paní Kielbergová přispěla do diskuse nadmíru korektním, až smířlivým příspěvkem. Zde:

https://mariejandova.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A211208_780098_blogidnes&vlakno=110937845

Chtěl bych jí oponovat v tom smyslu, že zde vůbec nejde o to, zda je právě teď Miloš Zeman nemocen. Jde o to, jak se projevoval po celou dobu výkonu svého mandátu. A zde, analogicky k výroku "vražda na tyranu není zločinem", platí: "Odstavení Miloše Zemane není politicky nekorektním činem". Asi tak.:-)

9 6
možnosti
JN

J98i46ř92í 76N53ě59m33e12c

8. 12. 2021 18:32

Uf, blog na úrovni nejhoršího bulváru. Titulek co zaujme vzhledem k současné situaci a v článku jen urážky jiných bez věcných argumentů. Je mi Vás líto ... taková strašná zahořklost. :-(

20 8
možnosti
MV

M49i66l69a83n 45V85i22k

8. 12. 2021 18:50

A co jste od této .. osoby čekal?

12 7
možnosti
FS

Paní Jandová, mluvíte mně z duše!! Už se opakuji, ale musím znovu přidat citát z dopisu pana faráře od Znojma P. Marka Váchy ze 14. 11. adresovaný panu prezidentu Zemanovi (viz Aktualne.cz):

"Ne že bych neměl starost o věčný život mnoha dalších politiků, vidím v přímém přenosu ty zkřivené touhy po kde čem. U nich je to ale jaksi prvoplánové, je to cosi, co znám velmi dobře ze zpovědních místností.

U Vás je to přece jen něco jiného, je to zlo pro zlo, urážky pro urážky, v jakémsi urážení z urážení se. Ani ty peníze už z toho nejsou, ani ta moc a už asi ani ta radost z urážení, jen činění zla, že zlo je zlé. Běžné slabosti lidské komedie nejsou takto cítit po síře. Nemoc těla přišla, nenávist se vyléčit nezdařilo, lež zůstala. Kéž by nebyla až za hrob."

11 1
možnosti
Foto

Děkuji a je to pravda. Zvrácená touha páchat zlo už je asi to jediné, co Zemana drží při životě. Kdyby měl udělat vstřícné gesto nebo dobrý skutek, tak umře.

9 7
možnosti
Foto

Za mne karma, mám to úplně stejně, jako Vy.

13 3
možnosti
Foto

Děkuji, to mě těší.:-)

0 0
možnosti
LB

L77i62b28o36r 54B51í50l33e13k

8. 12. 2021 17:19

Jsem zvědav, jesti paní Jandová bude mít pro co žít, když Babiš nebude premiérem a Zeman presidentem, akorát že Babiš se stane presidentem, tak to nebude dobrý

4 2
možnosti
Foto

Já mám pořád pro co žít, pane Bílku.

3 0
možnosti
PC

Těch politiků, kteří se dlouhodobě podílejí na žalostném stavu naší společnosti, je mnohem, mnohem více! Ti dva, které (neustále) zmiňujete, by sami o sobě nezmohli nic, kdyby kolem sebe i ve Sněmovně (horní i dolní) neměli podobné typy, t.j. bezcharakterní kariéristy, a to napříč celým politickým spektrem.

Takže odchodem oněch dvou rozhodně nenastane u nás ráj na zemi, což musí být každému myslícímu člověku jasné.

8 0
možnosti
Foto

No představte si, že je to jasné dokonce i mně. Ale někde se začít musí. No a od hlavy je to nejlepší. To snad musí být jasné i vám.:-)

5 1
možnosti
Foto

Dokud se tzv. demokraté nezbaví pucistickych tendenci, jež mají zažité z dob Václava Havla, nebude možné postoupit v jejich civilizovanosti dále a zůstanou stále v zajetí bolsevismu. Oni se musí prostě naučit respektovat výsledky demokratických voleb více, než propagandu která se line z médií !

5 8
možnosti
Foto

Chybí vám tam nějaké háčky a čárky, v češtině interpunkce. Jak se to nazývá v ruštině, to nevím.

7 4
možnosti
Foto

Děkuji moc, Tomáši :-)V

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik