Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J96i45r86i 20T87i52c43h80y

8. 12. 2021 16:27

Zkratka pro takove, jako Jandova, kdo neleze do zadku zapadu, jeho zvracenym ideologiim a nadvlady radikalni levice, je samozrejme agent Ruska a Ciny.

8 9
možnosti
Foto

A kolik Vám platí?

2 5
možnosti
DK

"Protože jemu ani tak nevadí Lipavského názory na Izrael a Palestince, jako spíše jeho kritický postoj k Rusku a Číně, a přes to vlak nejede. Celá záležitost by tak opravdu skončila u Ústavního soudu a já jsem přesvědčená, že Zeman (Hrad?) by tuto svoji další trucakci prohrál, a to by mohlo přispět k jeho konci ve funkci."

Paní Jandová, obdivuji vaši bezbřehou znalost naší zahraniční politiky, detailní znalost postoje pana Lipavského, znalost ústavního práva, i to, přes co vlak jezdí a nejezdí.

Nakonec i tu neuvěřitelně konzistentní snůšku vašich názorů...

12 7
možnosti
Foto

Děkuji za uznání.;-D Nicméně, já myslím, že názory by měly být konzistentní. Nemůžete přece mít každý týden jiný názor podle toho, jak vycházejí průzkumy veřejného mínění a ohlasy na sociálních sítích. To byste potom byl jako Babiš, a to já bych rozhodně nechtěla.

8 6
možnosti
JK

J90a35n 56K58o94z97l47e27r

8. 12. 2021 14:26

Ten blok jste napsala sama nebo jen podepsala a autorem je nějaká novinářská hyena ?

18 5
možnosti
Foto

Asi máte zablogované myšlení.:-)

8 5
možnosti
Foto

Můžu mít výhrady k čemukoliv, ale jedna věc je fakt. Miluješ věci jedndušší a tak nikdy nečekej, že z tvých blogů budu cítit respekt. Skutečně dokonalý přesah knížete Schwarzenberga nám chybí mnohým. Kníže říká - je mi Mioše Zemana líto, vím co to je mít tyto potíže a věřím, že je vojenská nemocnice dobrá a že ho dají dohromady. není dobré v této chvíli z neužívat jeho stav a používat článek 66. Přeji mu dobré zdraví...

To tedy k tomu tvému přání, dostat ho z Hradu. Havla si z profilu odstraň. Nic z toho poselství a jistého řádu práva nechápeš. Ne. Nemám Zemana ráda. Nemám. Ale osobně - začínám mít hodně otevřené oči a úhořovitost a nekompetentnost některých nově volených mi nahání hrůzu. Pomsta za každou cenu...? nevím...

43 3
možnosti
Foto

Nebudu tě mazat, protože nejsem jako ty. Tak se můžeš vyřádit, než ti to znovu zatrhnou.:-)

4 13
možnosti
PP

Mně se zase nelíbí ovar jako prezident, Vypitej alkoholik nemůže vladnout naší zemi

11 15
možnosti
AN

A18l85e49š 43N23o13v38á17k

8. 12. 2021 14:00

president byl řádně zvolen...:-)

14 0
možnosti
JL

Tohle jmenování je skvělá příležitost prezidenta žalovat a zbavit ho pravomocí, další možná už nebude. Kolaborant to je, to je docela přesné: jen ta Čína, současná Čína se nedistancovala od Maovy vlády a ten způsobil svojí blbostí a neschopností, ale i záměrnou likvidací lidí milionové ztráty na životech. Zeman přitom otevřeně a bez záběr lezl současnému komunistickému vedení kamsi...To bylo hodně trapné, ale i politicky naprosto ulítlé od demokratického vývoje po roce 89. O střílení novinářů u Putina ani nemluvě, to byl taky dementní projev. Putin ho víceméně ignoroval. Ví svoje, má od FSB určitě velmi dobré informace, co je Zeman za existenci.

8 11
možnosti
Foto

Nalistujte si Ústavu ČR a zamyslete se, kde Zeman porušuje její znění.

7 2
možnosti
OD

O19t67a 76D82v85o44r31a51k

8. 12. 2021 13:06

Zasloužená karma, ostatně reakce páté kolony to jednoznačně potvrzuje:-)

10 15
možnosti
Foto

Děkuji, řev páté kolony je pro mě rajskou hudbou.;-)

3 5
možnosti
Foto

To jsou, panečku, slova do pranice. A podle toho, kolik se zde slétlo Zemanových havranů, se pranice rozběhla. Takže karma.

13 8
možnosti
PN

P39e21t78r 57N25e13d89v43ě71d

8. 12. 2021 12:55

Kupodivu bych i souhlasil s tím, ať to Zemana nechá na libovůli pana Fialy. Ať se ta jeho vláda začne projevovat co nejdříve a můžeme se tu hádat, co slíbili, co je fakt novinka a v čem jen pokračují po kolejích postavených Babišovci.

Proč se však nehádat o covidu? Vždyť to je super námět v diskusích. Nebo už jste pochopila, že přes spoustu keců z opozičních lavic vlastně nic nemají a opět jen pojedou ve starých kolejích? No, stejně si myslím, že ty budoucí opatření začnete dokonale chápat, budou smysluplná a pod...

Každopádně by však mohli přestat ty nešťastné diskuse mezi těmi, co jsou proti Babišovi, ale neshodnou se na rouškách...

3 0
možnosti
LP

Část populace většinu opatření dovedla pochopit, tak teď snad, když tato vláda bude lépe vysvětlovat, budou stejná opatření pochopena i tím intelektuálně méně obdařeným zbytkem.:-)R^

2 2
možnosti
ES

Pokud nová si nová vláda myslí že prezident nemá právo podle ústavy odmítnout nějakého ministra tak noví navržení ministři neměli chodit k prezidentovi na pohovory.Tím že tam chodí přiznávají prezidentovi právo výběru a některého ministra nejmenovat .Jednoduché jak facka.

10 5
možnosti
Foto

Ona je k tomu vedla pouhá slušnost popovídar si s chorou hlavou státu. :-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik