Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji, pane Kleine.:-)

0 0
možnosti
JJ

Takový jednoduchý, dětský pohled na svět. Nejdůležitější je, aby "belzebub", rozuměj Babiš a Zeman, byl odstraněn a princ na bílém koni zvítězil! Ostatní vlastně není důležité, protože všichni zasvěcení vědí, že potom budou ti "hodní", na té "správné" straně, šťastněa spokojeně žít až do smrti a síly zla, to jsou samozřejmě všichni ti pochybovači a zbloudilci s opačným názorem, budou zatracení a propadnou peklu!! ;-D

Je vánoční čas, tak se nedivme, že se něco takového může dostat na titulku...;-)

34 3
možnosti
Foto

Zeman a Babiš, Zeman a Babiš, Zeman a Babiš... Já například doufám, že nová vláda nebude přehnaně aktivistická ve školství a nevrátí to, co Plaga vrátil do škol, zpět státu. Politika má být pozitivně směřována, blog je negativní. Likvidací dvou politiků se všechny problémy fakt nevyřeší. Pěkný den.

32 1
možnosti

Ale odstavením Zemana by se vyřešilo hodně. Přinejmenším by se vrátily zpět ústavní zvyklosti, a to není málo.

8 19
možnosti
MB

Lipavského neznám. Totéž tvrdím o všech přispivatelích, v diskusi.Opět je to ukázka. Prezident štěpitel v akci. Takový prezident, je na pytel. Přesto může být v akvárku užitečný. Podat žalobu. Obdivovatelé akvarijních rybek, se nemusí ježit. Konečně, by někdo. Rozumný a nezávislý - soud. Rozhodl o celém třeštění. Miloš je již uznán, jako soudní recidivista. Tedy, ještě dostane pečeť toho ústavního ... :-)

9 12
možnosti
AN

A55l49e80š 34N69o76v68á43k

8. 12. 2021 11:32

a co když žalobu vyhraje? :-)

6 0
možnosti
VB

Podat kompetenční žalobu a pokud rezident prohraje a přesto nejmenuje, tak článek 66. Byl by to totiž důkaz, že není schopen vnímat omezení daná Ústavou ani výrok Ústavního soudu a je tedy nepříčetný.

Takže Lipavský může dostat rezidenta z funce.

8 8
možnosti
Foto

Prezident, nebo jeho vodiči, to tentokrát přehnali a já jsem zvědavá, jak z toho vybruslí. Z tohoto sporu nemůže vyjít jako vítěz, dokonce ani ne jako neporažený, pokud Fiala neustoupí.

0 0
možnosti
AM

Nenávistné bláboly vypovídající o vlastnostech autorky R^R^R^

17 12
možnosti
MB

Antoníne. Jste schopen.Něco bližšího, sdělit o panu Lipavském? Klady, zápory, předpoklady. Paní Jandovou máte přečtenou perfektně. Zemana taky. Ministra nechce. No a co Vy? Pořád u pocitové teploty ? ... :-)

3 1
možnosti

Jak už bylo xkrát napsáno, o Lipavského vůbec nejde.

Zeman jen zdržuje. Premiéra jmenoval na poslední chvíli. Fialu jmenoval jen proto, že byl nemocný a byla reálná šance na aktivaci článku 66. Kdyby nešel do nemocnice, jmenoval by Babiše a bylo by mu jedno, že pětikoalice má většinu. Doufal, že tímto zdrží jmenování nové vlády do jara, možná do léta. Nevyšlo mu to a drží se alternativního plánu. Ví, že buď Fiala neustoupí a potom má připravené další kroky (i když má vypitý mozek, pod povzbuzujícími prášky a pod rozumnou dávkou alkoholu (tj. pár hodin týdně) mu stále funguje velice dobře) a nebo rozhádá pětikoalici. Kdyby tam nebyl Lipavský, vybere si někoho jiného a hraje o něj úplně stejnou hru.

Babiš a jeho vláda samozřejmě chtějí být i nadále u moci, protože stále plyne penězovod. Tipl bych si, že doufají, že to Zeman protáhne do jara. Bude záležet na tom, kam až Fiala bude ochoten zajít. Zeman, i když drží Babiše, má velice silný instinkt k přežití a pokud by šlo o jeho krk, hodí Babiše přes palubu. Ale pouze když bude vědět, že mu jde o krk.

6 16
možnosti
LP

Kdyby Zeman jen zdržoval, tak teď by 2 týdny nic nedělal, jen by čekal, protože je v izolaci. A nikdo by mu nemohl říct ani ň.;-)

16 0
možnosti
JN

Když jsem uviděl titulek článku a jméno autora blogu, tak jsem si říkal, že se snad stal nějaký zázrak...

Když jsem si však přečetl i samotný text a zjistil, že kromě první věty v perexu je celý článek o tom, že Zemanovi se nesmí v žádném případě ustoupit (mimochodem hezká ukázka stylu "ano - ale", který autorka i jiných kritizuje... ;-)), tak jsem byl již zcela v klidu, neboť paní Jandová opět nezklamala. :-)

36 4
možnosti

Pochopitelně, že se Zemanovi nesmí ustoupit. Pokud to Fiala udělá, bude vůči Zemanovi ve stejně submisívní pozici, jako byl Babiš. To od něj jeho voliči určitě nečekají.

8 7
možnosti
Foto

Já si myslím, že za nastávající vlády Petra Fialy je absolutně jedno, KDO bude ministrem zahraničí, protože ministr zahraničí jeho vlády bude pouze tlumočníkem zájmů Bruselu a Washingtonu.

A anglicky a německy snad Lipavský umí. Určitě nám zařídí co nejdražší plyn z Německa, zabrání dostavbě Dukovan, podpoří všechny války, které nyní vede Washington a podpoří další války, pokud je Washington rozpoutá.

25 8
možnosti
Foto

A ještě ten rošťák sebere Nejedlému diplomatický pas! ;-D

6 3
možnosti
JN

J93o98s63e37f 38N20i59k68l

8. 12. 2021 10:25

R^R^R^máte pravdu, jen k tomu úvodu...za ruský plyn, který jde přes Německo platíme víc než 700 dolarů za 100 tisíc metrů krychlových, Slovensko má s Rusy nasmlouváno za 270 a Srbsko pouze za 230...co vy na to?

22 0
možnosti

Takže doporučujete, aby nám po Zemanově vzoru čouhaly ven jen polobotky?

4 6
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik