Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Žvanili a žvanili...., to je pravda. Bylo to potřeba, i když to mohlo být výrazně kratší. Stejně jim nová vláda nedokázala nic rozporovat a na otázky ani odpovědět. Určitě je to proto, že oni přeci stejně jako Vy všechno víte a je to jasné.

Stejně se chci zeptat paní Jandová. Koho myslíte tím bývalým spojencem?

13 1
možnosti
Foto

Vaší otázce nerozumím.8-o

1 0
možnosti
MB

Žvanění mi nevadí. Stejně sranda, jsme poraženi. Mají absolutní většinu. Co budeme dělat? Generátor náhodných slov, tedy nahodil řemen. Čile požvanil sám sebe. Počátky Covidu - "Všeho je dost, osobně vysásobím stůjte u poštovních schránek". Následně - "Nic nebylo, makali jsme, nespali, i na letiště běželi!.

Někdo chodí do lesa na hřiby. A. Schillerová zase na prachy. Tuhle je našla u pařízku, na mýtince! Havlíček zase podporuje OSVČ. Kasína ze zahraniční účasti si libují. Prachy půjdou z ČR pryč. Složili jsme se jim.

Žvanění mi nevadí. Pokud se stane lží a pracovním nástrojem? Ano, to je již blbé. Švarná Alenka, jako nová jednotka drzosti. Havlíček bude místopředseda a kantýnu PS k tomu, zvládne. Andrej? Na Hrad a ruky nasr ... :-)

8 1
možnosti
LH

tak že současná koalice tak trochu začíná podvádět své voliče, tak o tom napíšete co? předpokládám nevadí, hlavně že je Babiš pryč....

6 1
možnosti
AL

Demokracii je potřeba stále opečovávat. Demokracie bude vždy potřebovat, aby se lidi vždy angažovali, když ne jako politici, tak určitě jako veřejné osoby.

Je třeba si neustále připomínat, co říkal už Masaryk: „Je nesprávné dělat rozdíl mezi mravností velkou a malou, říkatže politik se v zájmu státu nemusí ohlížet na mravní zákony. Člověk, který lže a podvádí v životě soukromém, často lže a podvádí také v životě politickém a naopak. Nevěřme korupčníkům slibujícím zatočit s korupcí. Jen člověk slušný bude slušný vždy a ve všem. Bez všeobecného uznání mravních základů nelze spravovat žádný stát.

Vždy budu mít větší důvěru v morálně nezkaženého politika, byť nezkušeného či nedokonalého, než v politika, který má jen dobrý marketing nebo který se chce zalíbit, je lidový, ale přitom je mravně pokřivený. Nemá smysl volit oligarchy nebo politické nástroje mocných miliardářů; těm koneckonců jde většinou stejně jen v prvé řadě o sebe a svůj byznys.

16 1
možnosti
Foto

No Marie, na tohle snad nejde vůbec nic říct. Jasná karma

8 2
možnosti
Foto

Děkuji moc, Jaroslave.:-)V

2 0
možnosti
AN

A42l17e18š 58N71o97v33á35k

14. 1. 2022 8:27

Babiš se stylizoval do role hodného taťky, který nové vládě připravil mnoho projektů k realizaci, stačí jen pokračovat v jeho úspěšné práci...:-)

8 1
možnosti
Foto

Přesně ;-D díky za příspěvek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik