Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autorka se vyjádřila, že strana a vláda rozhodli správně. A přesně tohle je důvod, proč údajně V. Klaus senior současnou Fialovu ODS nesnáší. Jeho hlavním heslem v minulosti totiž bylo, že žádná vláda "nemá za úkol vodit občany za ručičku". Kdo bude prezidentem republiky si rozhodnou sami občané a žádné stranické sekretariáty by do toho "kecat" neměly. 8-o

4 3
možnosti
Foto

Samozřejmě, Fialova ODS nemá s původní Klausovo pseudo-ODS nic společného. Však se Klausovi povadlo zdejší chatrnou pravici ještě víc zdiskreditovat.

0 0
možnosti
PD

P40e51t92r 70D44r98a65p36a86l

5. 10. 2022 10:11

ano, z nouze, respektive neschopnosti nejakého valstního kandidáta najít, uděláte cnost, že vlastně žádný takový najednou není potřeba. jo, okecat se dá všechno a zrovna koalice je v tom mistr

9 9
možnosti
Foto

Asi je to z nouze ctnost, ale dobrá z nouze ctnost. Jsem zvědavá, s čím přijde ANO.:-)

0 0
možnosti

Já si naopak myslím, že z hlediska volební strategie to není moc dobrý nápad. Mnohem lepší by byl jeden kandidát, který by měl jasné šance na postup do druhého kola. Takto se může teoreticky stát, že se hlasy příznivců vládní koalice rozmělní mezi tři kandidáty a do druhého kola nakonec nepostoupí nikdo z nich. Abych pravdu řekl, trochu jsem očekával, že se koalice dohodne na Pavlu Fischerovi, který je nestraník, má diplomatické vzdělání, ideální věk, není "poskvrněn" členstvím v KSČ a je to s l u š n ý člověk. Pro prezidenta ČR ideální předpoklady.

0 2
možnosti
Foto

Ano, jenže dnešní doba by potřebovala spíš presidenta, který umí pořádně prásknout do stolu. A nenechá sebou manipulovat.

3 0
možnosti
MV

Přesně napsáno. Cítím to stejně. Pěknej den přeju, Marie.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, Marku, hezký večer.:-)V

0 0
možnosti
DR

"V únoru premiér Fiala prohlásil, že chce nalézt pro prezidentské volby silného kandidáta s šancí na vítězství nad populisty a radikály."

V únoru? Pokud vím, tak o tom zázračném kandidátovi, stmelujícím národ tu už ta tzv. pravice žvaní už tak dvacet let. A stále je tak nějak v nedohlednu.

1 4
možnosti
MM

Tak jste si ulevil, ale špatně. Přímá volba prezidenta funguje 10 let.

6 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Ti tři doporučovaní kandidáti jsou pro mne přijatelní. Ještě nevím, koho z nich budu volit, ale pokud ta moje volba neuspěje, zůstanu v pohodě.

Rozhodnutí koalice je rozumné. Na jednom konkrétním jméně by se nemuselo pět stran shodnout a nebylo by ani šťastné, vytahovat na poslední chvíli nějakého králíka z klobouku.

13 0
možnosti
Foto

Děkuji, vidím to také tak, první kolo volby budou takové "primárky" :-)

0 0
možnosti
MB

Marie, kam se hrabou Vaši kandidáti. Jsou moc slušní a ani nejsou dotováni. Co hůře, něco za nimi stojí. Nabízím ty své - lepší. Předvedu v sobotu :

Pódium na Václaváku prostě přitahuje. Jednou je tam organizátor v exekuci a omlouvač Rusku. Taky neúnavný vítač vojsk z Východu. Nyní zase přijede Josef. Drží rekord, od svých 23 let nepracuje. Živí se prací druhých. Je i dajný, účastník obdrží 500 Kč. Každopádně na Kateřinu Konečnou nikdo nemá. Ta nepracovala nikdy. Tak ji tedy soudruzi nazývají "Člověkem práce" ! Všichni levicoví - to s námi pracujícími, prostě myslí dobře. Ruce levé a lidé jásají ... :-)

12 0
možnosti
PZ

Paní Konečná prokazuje, že je pilnou žačkou velkého Karla Marxe, který nikdy nepracoval a nechal se živit rodinou Fridricha Engelse, který si to díky rodinnému majetku, otec byl továrník, mohl dovolit a snít tak své sny o beztřídní společnosti.

2 0
možnosti
HH

Prezident by hlavně měl být slušný a ne nevychovaný trestně stíhaný buran či rusko-čínský dementní alkoholik...

10 0
možnosti
BO

Nebo bývalý komunista, pojem bývalý černoch je taky iluzorní

4 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik