Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Byť s ním v tomto nesouhlasím, tak žádný jeho souhlas s útoky Ruské federace, či co jste to sesmolila, v jeho příspěvku nevidím. Splácat tudíž tuze úderný blog čpící Vašim tradičním rozhořčením pouze kvůli jednomu příspěvku, je opravdu vidět že se v důchodu nudíte. Ale chápu, o Babišovi už se moc nepíše.

11 11
možnosti

Že v tom zrovna vy nic nevidíte, se vůbec nedivím. Popírání zvěrstev, která ruská vojska provádějí od počátku agrese na Ukrajině, není nic jiného, než podpora Ruska. Nebo snad výrok, že "Rusové útočí jen na vojenské cíle" není záměrnou dezinformací a relativizováním ruských válečných zločinů?

17 0
možnosti
Foto

Njn, když je za to placený....

15 1
možnosti
Foto

Vypadá to tak, Jaroslave

3 0
možnosti
ZZ

"Uliční výbor" Marušku, za její demagogický výlev, zmatlaného po vzoru páně Zieglera, zajisté pochválí !

6 14
možnosti
Foto

Nálepkování. Teď se ukazuje, kdo tuhle metodu používá. Ruští propagandisté. Díky za ukázku.

15 1
možnosti
Foto

Zavadil lže jako příznivec Ruska.

11 3
možnosti
Foto

Ono jim nic jiného nezbývá

12 0
možnosti
Foto

Pan Zdeněk by měl mlčet, protože ty rakety byly naplněné nitrocelulosou z firmy Synthesia, která zatìm patří do koncernu Agrofert, který nepatří Andrejovi. Odtud pramení i jeho záliba v dělostřelectvu.

4 0
možnosti
Foto

Náboje a rakety jsou příliš drahé zboží, aby se s nimi na obou stranách fronty plýtvalo útoky na civilní cíle a to nejen na Ukrajině či Rusku, ale i např. v Gaze. Situace je jiná, pokud se do nebo pod civilní objekt ukryjí vojáci či sklady munice. Pak už to není civilní, ale vojenský objekt. To se může stát kdekoliv, jak nás poučují i zásahy v Gaze.

1 4
možnosti
Foto

Co to má společného s tématem článku? Klasika snažit se odvést diskusi jinam, když je mi to nepříjemné. U Bicery a ruských propagandistů nic nového.

7 1
možnosti
Foto

Tenhle jeho komentář je klasickou ukázkou rozdílu mezi názorem a lží. Tohle je jasná lež. Ale vsadím se, že se tu najdou mnozí, kteří to budou nazývat názorem a ohánět se svobodou slova. A ti jsou stejní, jako jmenovaný Zavadil.

11 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, Tomáši, díky.

2 0
možnosti
Foto

J23a97n 38Š14i72k

2. 1. 2024 7:42

Takových je tady víc. Pan Zavadil se ovšem snaží běžet v jejich čele a mává přitom rudým praporem. Karma. Hezký den

19 1
možnosti
Foto

Děkuji moc, pane Šiku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik