Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H22a44n82a 62V77l63k78o35v75á

15. 10. 2017 18:26

Inu, paní Jandová, leccos vám tam chybí, třeba migranti a Zeman, ale na jistou nevyváženost jsme u vás zvyklí.

Chápu váš článek spíše jako jakési další vymezení se proto Babišovi či Zemanovi a jako s takovým bych s tím neměla problém.

Jen z hlediska soudného člověka (při vědomí, že opět vytáhnete můj IQ) musím dodat, že kdybyste byla objektivnější, měla by vaše slova větší váhu.

7 5
možnosti

p. Langer, máte pravdu - A.Babiše se zdehonestoval ! Význam dehonestace - viz Slovník - 1) Urážka, 2) pomluva, 3) znectění, tedy konal a koná :

1) Dle českého PEN klubu - mj., URÁŽÍ oběti komunistické totality. 50 léta ...

2) POMLUVIL i Vás osobně - Taky kradete ...

3) ZNECTIL své děti, přísahal na jejich zdraví .... Kromě toho neustále mate ! V pondělí je Babiš - V pátek zase Bureš ! Nu, zdehonestoval se parádně ! :-)

3 1
možnosti
Foto

Chápu, vy byste chtěla "pozitivní, konstruktivní satiru":-/:-)

1 2
možnosti

P88e77t16r 56L74a51n77g71e17r

15. 10. 2017 16:57

Po volbach bude zajimave, kdo s kym bude v koalici a kdo skonci v opozici. Ja se obavam, ze dehonestaci Babise a jeho hnuti nebude mozna koalice ANO s nekterou z demokratickych stran a tento subjekt se dostane se Zemanovym souhlasem v koalici s KSCM a kdovi s kym do vlady. To teprve bude pruser. Mnohem mensi problem a hlavne moznost kontroly by skytala koaloce ANO s TOP a ODS, pripadne s lidovci.

0 1
možnosti
Foto

O jaké dehonestaci mluvíte?8-o

2 4
možnosti
Foto

Děkuji moc, Leo (?);-):-)

3 1
možnosti
Foto

Já osobně Babiše volit nebudu a nikdy jsem o tom ani neuvažoval. Nicméně částečně jeho voliče chápu. Vezměte, kolik stran už se v PS či vládě vystřídalo a kdo nezklamal? Lidé prostě již nevědí. Pro mě je nyní nevolitelná žádná parlamentní strana a názorově mám nejblíže k realistům. A o to jde. Já je sice volit budu, ale je mnoho voličů, kteří o změně ze strachu z propadnutí hlasu ani neuvažují a stále volí jen tzv. tradiční strany.

Ještě k tomu citátu Havla. Já ho nikdy nemusel, ale musím uznat, že uměl předvídat. Ten citát se na dnešní dobu uprchlické krize a vztahu muslimů k Evropě báječně hodí.

6 0
možnosti
Foto

No já nemyslím, že Havel předvídal uprchlickou krizi a vy to nejspíš dobře víte.:-) Ale ten citát se hodí samozřejmě na komunisty, a všechny ty Okamury a Konvičky a další

3 3
možnosti

Má to i druhou stránku, jež hodně odpovídá. Proč takhle vehementně lidi nelustrují, Chovance, Sobotku, Zaorálka, Fialu, Kalouska. jedině kde to umí tak je to kolem Babiše. To už hodně o něčem říká ... Další věc je že jde vlastně o 4 roky a tzv. politici si musí vydělat a vydělat pro svoji stranu, tak že máme-li tu nerostné bohatství, možný byznys, jako třeba solární, tak proč ne, využít nějakou vlnu zájmu voličů a pak nejlépe před volbami, to tam šupnou, podobně jako církevní restituce. V podstatě volby u nás jsou jen proto, aby lidi jež mají nějaký byznys v hlavě, šli do politiky, využili aktuální společenskou poptávku a šup do vlády a sněmovny. Za 4 roky mají vyděláno ... Třeba Lithium to by měl řešit Báňský úřad, jež spadá pod ministerstvo průmyslu a hlavně vláda. Naštěstí zde je druhá linie vlády, jež má daleko blíže k realitě a tím jsou různé občanské a podnikatelské instituce.Hospodářská komora, asociace podnikatelů, živnostníků, zemědělců, odbory, asociace krajů, starostů ... Já věřím na druhou linii, neboť tu první většinou zvorají snadno manipulovatelní lidé. Další co mně zde zarazilo, už je oslovení Čechům a Babišovým voličům, což svědčí o určitém rozhledovém myšlenkovém zaostávání. Díky takovým lidem je snadné aby se tunelovalo co se jen zde dá ... Tedy celý článek je článek zmanipulovaného člověka jež nevidí dále než na 4 roky ...

11 4
možnosti
Foto

Pane Rodene, jsem na 100% přesvědčená, že není v naší zemi prolustrovanějšího politika, než je pan Kalousek. Že se na něho nenašlo to, co na Andreje Babiše, není jeho mínus, ale plus. :-)

15 3
možnosti
Foto

V českém tržním hospodářství má paní Jandová (+ostatní nespokojení vlastenci) báječnou možnost! Hnusným "Kosteleckým uzeninám" vyhlásit bojkot, nekupovat je a pro kvalitu a za podstatně méně peněz si zajet do Německa (což zejména pro zákazníky z okolí Olomouce bude nesmírně výhodné),,,!!

7 1
možnosti
Foto

"Chutě českých zákazníků jsou různé a každý si dnes může vybrat z hromad druhů pečiva a chleba, snad ze třiceti druhů sýrů a čtyřiceti druhů uzenin a zákazníkům pouze nesmí vadit, že ne vždy jsou české výroby. Na rozdíl od Němců, kteří mají rádi uzeniny s masem, si zákazníci v ČR pro dvojí kvalitu dovážených výrobků často kupují salámy téměř bez masa, ale zato s příměsí chutných bambusových pilin, používaných běžně i do salátů.

Zdroj: https://sindelarpetr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=626186";

Toto je z vašeho 13 dní starého blogu. :-/

2 2
možnosti

To shrnutí sedí. Napadá mě jediné vysvětlení, proč to jeho voličům nevadí. Více než toto vše co jste vyjmenovala vadí mnohým lidem politici. Jsou na ně vysloveně alergičtí. Babiš je přesvědčil, že politik není. Stejně jako Okamura, přestože se oba v politice už nějakou dobu pohybují. No a pak je tu určité charisma a peníze. Ty prostě lidi fascinují, stejně jako před časem šlechtický titul jiného nejmenovaného politika.

3 0
možnosti
Foto

Já nevím, pane Rozsypale, Karlovi Schwarzenbergovi jeho velký majetek nepomohl a šlechtický titul mu vysloveně uškodil. Když nad tím tak přemýšlím, tak by to mohl být další z bodů tohoto blogu, protože u Babiše jeho majetek nevadí. :-)

2 6
možnosti
Foto

R70o17m15a27n 17K80o47z35e34l

15. 10. 2017 11:21

Voliči u nás mají tendenci dávat druhou šanci, vzpomeňme si na rok 2010, kdy ODS dostala docela hodně hlasů, přes aféry, lži, porušování slibů...až po dalším období ji lidé poslali na dno. Třeba to tak bude i s ANO.

3 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik