Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Velká karma. Je to smutné i k vzteku zároveň.

1 2
možnosti
Foto

Děkuji velmi, pane Strádale :-)V

0 0
možnosti
PT

Obrázek svatého muže Havla a pod tím napsáno "prolhaný kořala" ;-D

To jste trefila hřebíček na hlavičku, ono je známo, že svatý muž V. Havel byl podle pamětníků permanetně sjetý, dával si fenmetraziny, do toho rohypnoly a do toho všeho ještě alkohol a potom se nelze divit, že zemřel ve věku pouhých 75 let na celkovou sešlost věkem.

Ohledně jeho lží koluje na Internetu celý kompilát lží, které tady svatý muž Havel občanům nalhal.

No ale podle vás, co máte namísto rozumu a kritického myšlení svoje nenávistné emoce, nebo na druhé straně nekritický obdiv, pocity a dojmy holt není jeden "kořala a lhář" jako jiný "kořala a lhář", jeden je naprosto hnusný a ten druhý je naprosto svatý muž. ;-D

4 1
možnosti
Foto

Mně přijdete sjetý vy :-)

3 1
možnosti
BV

Je zajímavé kolik lidí neví co je to lež.

Potom se nelze divit, že nedokáží rozlišit zásadní rozdíl mezi prostým uvedením nepravdy a lží.

Pouhé uvedení nepravdy ještě neznamená, že jde o lež.

Vřele bych doporučil řadě diskutujících i autorce blogu, aby si doplnili své znalosti. Jen se obávám, že ve svém zanícení toho nejsou schopni. Nicméně i pro ně zanechávám odkaz:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Lež

2 0
možnosti
PT

Ono tady ani tak nejde o rozlišení, jestli je něco jen nepravdivé jako např. Zemanův výrok, o Peroutkovi že prý napsal "Hitler je džentlmen") nebo je to úmyslná lež, "lhář" to je taková universální kavárenská nadávka, která se dá nasadit na každého hnusného nepřítele naší kavárny. :-)

1 0
možnosti
LC

Ještě 3 roky a 22 dní. Já vás fakt lituju.:-)

1 0
možnosti
Foto

Největším omylem lidí je to, že stát jsme my. kdepak, stát jsou oni. My jim to jen platíme .

6 0
možnosti
Foto

Ještě mě napadlo, že mi to nějak nesedne. Neříká se náhodou, in vino veritas? Na dně sklenice najdeš pravdu. A nebo jak zpívá Hanka: Šenkýřko, dolej kořaluPravdy z vína už dnes bylo dostiDnes pijem už jen ze žaluZ nemohoucnostiŠenkýřko, dolej kořaluPravda z vína nám k ničemu neníDnes pijem už jen ze žaluZ touhy po zapomnění

0 1
možnosti
LB

Domníváte se, pane Řezníku, že diskreditace Zemanovy stranické kolegyně a populární oponentky v době opoziční smlouvy Petry Buzkové materiálem nazvaným Olovo, hledal iniciátor hanopisu pravdu?

Tehdy reportéři MF Dnes odhalili, že na Zemanově úřadu vlády vznikl tento materiál, který měl vypouštět o Buzkové naprosto zdrcující informace jako např. že Buzková týrá svou dceru či že byla prostitutka. Kdyby novináři díky panu Šarapatkovi na tento plán nepřišli, Buzková by strávila roky dokazováním, že to všechno je lež a její politický i soukromý život by byl zřejmě v troskách.

Zemanovi tento skandál u veřejnosti prošel, stejně jako další aféry Bamberk apod., ale Petře Buzkové se Zeman pomstil alespoň tím, že o ní ve svých pamětech napsal, že se do vedení ČSSD proš..kala.

7 1
možnosti
Foto

,,Vážně se musím omlouvat za slova prolhaného kořaly?" JISTĚ NEMUSÍTE. Ale velice Vás lituji, pokud to soud Vám uložil. Pak ovšem můžete, coby plnoletá, gramotná a svéprávná zvolit i soud. cestu a žádat nápravuR^

10 4
možnosti
Foto

Tak přemýšlím, jestli si na toho nechápavého jenom hrajete, nebo.....:-/

5 5
možnosti
PN

P81e28t98r 74N31e91d58v43ě52d

13. 2. 2020 11:16

Vskutku ohavný čin amnestovat " nájemného vraha". Jsme vůbec v bezpečí? Co kdyby odjel do Rakouska, vyhlédl si nějaké holanďany a mlátil je sekerou, nebo by něco kradl a po příjezdu policie by jednoho policajta zastřelil? Nebo by zabil dvě děvčata v pubertě? Nebo dokonce zneužil a zabil holčičku v 8 měsíci života.......zaplať bůh, ten amnestovaný " nájemný vrah" snad jen dvakrát překročil rychlost. Vezměte si, kdyby ty zločiny spáchal, to by byla smršť nehezkých slov na Zemana

2 5
možnosti
Foto

Také to nechápu. Snad ještě, kdyby mu zbývalo opravdu jen pár týdnů života. Byl to bezdomovec a podle mne by se mu v lapáku umíralo líp, než pod mostem.

0 0
možnosti
JN

J19o23s12e57f 50N98i32k71l

13. 2. 2020 9:49

...paní Jandová, napište zase něco...ať přibude nějaké to procentíčko preferencí...

9 9
možnosti
JK

J28i76r39k82a 58K69o39r86n

13. 2. 2020 9:50

Komu Pepíčku, Bumbálovi?:-)

3 0
možnosti
JK

J82i75r64k13a 71K23o81r65n

13. 2. 2020 9:46

Rudá Zemanovská letka je tady;-D

10 8
možnosti
Foto

Pan Jirka Korn /jmenovec populárního zpěváka/ by se měl aspoň ze slušnosti odmaskovat, vystoupit z anonymity a ke svým diskusním příspěvkům přidat svoje portrétní foto. ;-O

7 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik