Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, jandová má všechno obráceně. No jo, napřed vyhrát volby: teprve potom sepsat program :)

0 0
možnosti
LK

Co je teda opak populismu? Zrušením dávek SSP nahnat značnou část obyvatelstva do neřešitelné chudoby?

1 0
možnosti
DR

Správně. Je potřeba podepsat jakýkoli předvolební koaliční panflet. Minulé zkušenosti z Čtyřkoalicí jsou toho jasným důkazem. Co na tom, že až dojde k lámání chleba, čili rozdělování koryt, tak všichni tihle předvolební kamarádi najednou přestanou být kamarády, hlavní je že potáhnou společně proti tomu zlému Babišovi že.

Tohle černobílé vidění světa některých blogerů je fakt úsměvné.

3 0
možnosti
Foto

Kalousek je brutální pragmatik a když by mu to prospělo, šel by nakonec i s tím Babišem, pokud by ho Babiš chtěl.

4 0
možnosti
Foto

Nesmysl, což vám potvrdil i ten, kdo ho plusoval:-)

0 1
možnosti
Foto

Podíváte-li se na povolební vyjednávání po krajských volbách, pak je zcela zřetelné, že jde v první řadě o koryta a vámi zmiňované strany jsou schopné vyšachovat se navzájem a spolupracovat s ANO. A ve volbách do PS jde o sestavení vlády, tedy o mnohem víc. Vezmete-li v úvahu třeba jen tři zásadní témata dnešní doby - vztah k EU, přijímání uprchlíků, sňatky párů stejného pohlaví, pak jsou mezi těmito stranami nepřekonatelné rozdíly. Opravdu si nedovedu představit, jak by jejich společný program mohl vypadat. A to ani nezmiňuji možný vstup Mináře a jeho hnutí, které opozici ještě více oslabí.

4 0
možnosti
Foto

Ale to jsou stále ta koryta. To se opakuje, až je to trapné. Když vy chodíte do práce, pokud chodíte, nejde vám náhodou také o koryto?

1 1
možnosti
JR

J70a23n 19R40á32ž

8. 10. 2020 14:27

Kdybych byl příznivec Babišova ANO, vyjádřil bych naprostý souhlas s tím, aby TOP09, KDU/ČSL a ODS vytvořily smluvně ošetřenou volební koalici, a to co nejdříve.

Jako pravicově orientovanému občanovi mi uniká důvod proč tento nesourodý slepenec volit, když mimo teze "antibabiš", mají členové těchto stran málo co společného.

Notabene díky tomu, že trojkoalice musí dostat min. 15% hlasů, je více jak pravděpodobné, že by můj hlas, po přepočtu a rozdělení propadlých hlasů, dostal Babiš.

3 0
možnosti
Foto

J23o27s27e47f 79B14á42r90t10a

8. 10. 2020 13:37

Program nebude takový problém

- přijímání migrantů

- přijetí eura

- přejmenovávání ulic

- podpora evropské komise v boji proti Maďarům a Polákům

- podpora zeleného šílenství

atd.

5 0
možnosti
AN

A17l58e19š 21N19o36v34á47k

8. 10. 2020 13:53

takový program ale moc voličů nezíská...:-)

0 0
možnosti
JS

Přestože si přeji aby se svatá a neposkvrněná trojice /ODS+TOP+KDU/ spojila , tak k tomu nedojde . Sázím se o soudek piva.

0 0
možnosti
Foto

Myslím že dnešním vítačským výpadem proti Bendlovi tomu otetovaná paní předsedkyně zasadila smrtelnou ránu. S takovouto TOP mohou spolupracovat tak piráti.

6 0
možnosti
Foto

Ale já jsem nepsala o koalici s TOP 09. Já jsem psala o nějaké, jakékoliv koalici.:-)

0 1
možnosti
PN

P69e79t79r 45N80e64d32v93ě27d

8. 10. 2020 12:36

Dobře napsané a zformulované myšlenky. Škoda toho drobného výpadu v závěru, který je trochu vytržen ze souvislostí. Přesto pěkný blog. Já si myslím, že by mělo, pokud vůbec bude, větší šance spojenectví Pirátů se starosty, ke kterým by se asi snadněji připojila strana, či hnutí pana Mináře. Bude opravdu reálné postavit takový program, navíc splnitelný a kterému uvěří voliči, kteří dosud volili do sněmovny tyto strany jednotlivě? Zrušení EET, tam se shodnou 100%, zefektivní výběr daní, tam se shodnou též a určitě i v dalších bodech, které mají a měli i dříve, přesto mnohé z nich nesplnili když byli ve vládě. Nebude to nakonec přes smysluplnou myšlenku a hezký plán jen odstavení Babiše a děj se vůle páně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik