Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

AB někdy po 58 minutě říká, vy jste tady pane ministře před volbami křičel, že to je kampaň. Tak buď jsem hluchá nebo nevím, ale jediný, koho jsem slyšela křičet o kampaních, je AB. A docela by mě zajímalo, co na takový projev říká odborník.

2 0
možnosti
Foto

Ta radost a úleva, když utichnou hlasy nepohodlných kritiků a může zase zavládnout ona známá všeobjímající propaganda linoucí se z televize je znát. Jednoduchá, nekomplikovaná dětská radost, která dýchá z tohoto díla, potěší každého, karma R^!

0 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, kam chodí autorka blogu na tahle vejšplechty, jakým je žvanivý slimejš. Asi ji osvítila genialita během sledování výstupu Fialy.

3 0
možnosti

Karma.

Nejvíc mě dostalo neuvěřitelné chucpe, když se Babiš dožadoval teď a tady informací o tom, kdo jsou vlastníci firem, jež poskytly Starostům dary.

Mohlo by následovat:

Rakušan: "Nechápu to, nerozumím tomu, nevím o co vám jde. Všechno je to jen kampaň a účelovka. Já ty firmy neznám, nemám s nimi nic společného a ani nevím komu patří. Ti vlastníci jsou asi nějací právníci z Prahe. Přísahám na zdraví vašich dětí"

A voliči Babiše zamáčknou dojetím slzu. Protože nostalgie, ta umí člověka rozněžnit.

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak, nechápu, že s ním nejednají tímto způsobem. Děkuji, Petře, je velká škoda, že nepíšeš.V

2 0
možnosti

Vaše černobílé vidění světa pokračuje dál. Nezklamala jste, dál to komentovat je ztrátou času. Doufat, že jednou dostanete rozum je asi zbytečné. Rv

7 0
možnosti

Dnešní opozice v PS dělá přesně to , co dělala opozice v minulé PS.

Takže blog je těžce tendenční.

5 0
možnosti
Foto

Nedělá, dělá to ještě hůře, než to dělala ta bývalá opozice, a přitom to šel žvanivý slimejš napravit.

2 0
možnosti

Jeden autor to řekl velmi věcně a správně a na rozdil od Jandové, naprosto skvělé propagátorce slov VH: ,, Pravda a láska zvítězí nad........."

Fialova vláda se opírá o spolehlivou většinu 108 hlasů, což z hlasování o důvěře činí politicky nezajímavý akt. Této jistotě, o níž je vláda přesvědčena, odpovídají i formální a obsahová povrchnost celého textu.

Pětikoaliční vláda ve svém textu potvrzuje, že už nijak nevybočuje z průměrného bezbarvého evropského politického mainstreamu. Naopak, uchyluje se k euroservilitě a evropeistickým frázím a klišé. Čekali jsme ale něco jiného?

Proto nás v Programovém prohlášení nepřekvapuje, s jakou vstřícností tato vláda „považuje Green Deal za příležitost“, nepřekvapuje nás, že „dokončení vnitřního trhu považuje za prioritu“, nepřekvapuje nás, že se „ještě více zaměří na ochranu spotřebitele podle kritérií EU“, nepřekvapuje nás, že bude bojovat s emisemi skleníkových plynů tak, aby „Česká republika dosáhla klimatické neutrality do roku 2050“. Ani o obsahu vládního závazku k „provedení revize vztahů s Ruskem a Čínou“ si proto nemyslíme, že by mělo jít o změny k lepšímu.

Programové prohlášení Fialovy vlády potvrzuje, že půjde o vládu jen obtížně schopnou zvládnout vážná témata dneška a blízké budoucnosti, za to se bude koncentrovat na zvládání obsahově komunálně-detailních témat v kombinaci se servilitou k EU. A to vůbec není dobrá zpráva pro tuto zemi.

(Ivo Strejček, 11. ledna 2022 )

11 1
možnosti
Foto

Už jsem se lekla, že je to z vaší hlavy, ale vy jste zůstal věrný svému opisování. No, co vám zbývá, když vaše hlava na vlastní názor nestačí.:-)

3 11
možnosti

Blogová přehlídky hlouposti. Rv

7 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
Foto

J57o49s71e82f 12B86á81r40t38a

14. 1. 2022 13:09

To jste sesmolila sama nebo vám pomáhal ten dalajláma ze Senátu?

8 5
možnosti

mne se tyhle Vase jako srandovni hlasky fakt libej!

cekam na nášup

4 0
možnosti
Foto

Babiš se při tom svém žvanění najednou stal tiskovým mluvčím nás všech, protože tam vypráví, co občané od nové vlády chtějí, ale já jsem mu žádný mandát k tomu, aby za mě mluvil, nedala.

10 0
možnosti

tonouci....dal to znate

ale mam z jeho "prihovorov" ten samy pocit

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik