Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

lidé bez charakteru se charakterně chovat nemohou a to že ho spousta lidí uctívá má také svou výpovědní hodnotu o dnešní době a nás všech:-/

5 0
možnosti
Foto

Autorce blogu prostě pan Babiš nesedí. Tak už to na světě, díky Bohu, chodí. Líbit se všem jen určitý druh lidí, tak ti druzí zůstanou na ocet. Mně se naopak pan Babiš zamlouvá. Můj radar ho vnímá jako přijatelnějšího než třeba Kalouska, Fialu, Bělobrádka, Hamáčka, Bartoše ..... Na rozdíl od těch, kteří to vidí opačně, je neurážím, jako oni to dělají všem, kteří se Babiše z racionálních důvodů zastávají.

1 9
možnosti
PB

P58e25t24r 54B48u39r38i31a19n

16. 11. 2018 11:00

Tak teď jste předvedl perfektní falešnou argumentaci. Ona nemá ráda Babiše (a jak jste na to přišel?) a proto je její argumentace bezcenná. Já ho mám naopak rád, a proto má můj názor větší váhu. Oni Babiše kritizují, tedy ho uráží. Já se ho ve 150 příspěvcích zastávám, tedy mám k tomu racionální důvody. Hezké. Ještě že nám komunisti tu dialektiku vypracovali do detailů.

8 2
možnosti
MM

On chránil své děti tak, že je zatáhl do špinavé hry, jen aby, pro něj pár šprdlíkú, , ušetřil.

Přísahat nyní a v principu kdykoliv, je chucpe.

7 0
možnosti
Foto

Přesně, a teď se rozčiluje, jak jim "hyeny" ubližují:-)

1 2
možnosti
Foto

Víme, že Babiše nesnášíte. Ovšem, když píšete blog o přísaze na zdraví dětí, mohla byste si zjistit, zda třeba nepřísahal na zdraví dcery Vivien a syna Frederika, které má s druhou manželkou rozenou ;-)Herodesovou.

2 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 2
možnosti
Foto

Jakékoliv přísahy na cokoliv mi přijdou komické. Hodí se leda tak do románů tzv. Červené knihovny, jejich validita je nulová.

Pokud někdo přikládá podobným teatrálním gestům váhu, měl by se léčit.

2 0
možnosti
AT

Že je Babiš jen komediant a ještě nechtěný, to víme dávno

5 1
možnosti
MB

Osobně jsem zjistil, že dítě - Je účetní položkou! Do 26 let, kombinace výdajů a daňových úlev. Po této hranici, již jenom položka nekonečně výdajová. Malé děti = malé starosti - velké děti = velké! Jsem hloupý rodič - Tedy děti chápu jako smysl a vyvrcholení života svého. Vedle vzdělání, letos sponzor do Egypta. To jsem považoval i za nebezpečnou destinaci. Příště tedy, do zemí bezpečných - Krym a Ukrajina! O zdravotním stavu nemluvím, (jak říkám, jsem pokrokově zaostalý).Každý @, který ovšem píšu začíná - Velmi Drahá dcero! Nenapadlo mne, že může mít i hodnotu 50 milionů Kč ! ... :-(

0 1
možnosti
NM

...no odporné npř.může být i dovětek k těhotné milence jdoucí na potrat" ber to sportovně";-O;-O

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Vždycky mne zajímalo, co vede člověka k tomu, že se vědomě sníží k takovému kroku. Přísaha /byť nejspíše bezvěrce/, je věcí závažnou a s vědomím, že jsem ihned připraven ji porušit ("nikdy nebudu zasahovat novinářům Mafra do jejich činnosti....příprava "materiálu" s panem Přibilem k likvidaci politických protivníků), svědčí o tom, že tento člověk nemá žádné morální zábrany.

Karma, paní Jandová.

20 3
možnosti
PD

P54e16t44r 35D66r42a55p33a33l

16. 11. 2018 9:38

ale no tak, takovou přísahu nikdy nikdo nebere vážně...i ti největší mafiánští kmotři přísahali na cokoliv, když tvrdili o své nevině. A rozhodně to nebyli bezvěrci.

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 4
možnosti
Foto

Jsem na Vás zvědavá, až Vás Kubík se Slonkovou tajně natočí a pustí to v TV, nejlépe v negližé mezi futry vlastního bytu.

Hádám, že určitý rozdíl mezi plácáním o přísahách na Vaše zdraví pochopíte i Vy.

2 2
možnosti
SN

:-).....Předpokládám paní důchodkyně, že jste byla včera na Václaváku podpořit demonstranty. Nejen účastí, ale také přednesem na tribuně ! RvRvRv

6 12
možnosti
Foto

Teda... fuj, Stando, takhle oslovovat dámu a ještě se špatnou gramatikou. ;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik