Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, zdá se mi, Marie, že se spolu známe,protože naše názory jsou takřka totožné. Když M. Zeman odejde v březnu do zaslouženého důchodu, bude jedině dobře. Ale zlo se neztratí, milá Marie, protože dobro ani pak nezvítězí. A všechna to zlo se obrátí proti panu Drahošovi. Ale i tak ho budu volit.

A vám karma R^

1 1
možnosti
Foto

Děkuji velmi, Alenko, máte naprostou pravdu. Zlo nebude nikdy definitivně poraženo, protože páchat Zlo je mnohem jednodušší, než konat Dobro. My se můžeme pouze snažit, aby Zlo nemělo moc navrch.

A proto půjdeme a dáme svůj hlas panu profesorovi Drahošovi. ;-):-)V

1 1
možnosti

Jéžíšmarjájósef Jandová, kdy už konečně pochopíte, že spousta lidí nevolí Zemana kvůli němu samotnému, ale protože jim vy a vám podobní, včetně jednotné kulturní fronty, prostě lezete na nervy! Kdybyste se svým povýšeneckým morálním kázáním přestali, uděláte pro svého kandidáta mnohem víc. Ale kdo chce kam...Jenom po volbách zase nekárejte národ, jak je blbý, blbý je ten, kdo se z předchozích voleb nepoučil.

11 3
možnosti
Foto

I33v76a88n 18M23a16r95e42k

25. 1. 2018 17:38

Naprostý souhlas p.Korbelová, zvláště s tou první větou ! R^ [>-]

4 1
možnosti
Foto

Druhé musíte nechat volit i kdybyste byla na 100% přesvědčená, že volí větší zlo. Jestli ho zvolí, tak proto, že jich bylo víc než vás "moudrých". Vyjmenujte u toho většího zla, čím poškodil svou vlast. To, že o něm špatně píšou média neberu. Stejně se vyjadřují i o Trumpovi a pravdu nemají. Zeman má vždy na mysli prospěch Česka, na rozdíl třeba od V.H., který sem pozval opakovaně dalajlámu na oficiální návštěvu a připravil řadu firem o zakázky v Číně. Tohle si nedovolí žádný zodpovědný státník, pouze janek, který chce ohromit svou "lidskostí" svět.

5 4
možnosti

Volit menší zlo, tedy Drahoše by připadalo v úvahu jen při variantě, že proti němu kandiduje autorka Jandová.:-/ Jinak všichni, kdo nechtějí vítače a lháře v jedné osobě, tedy Drahoše, volí ZEMANA!

5 10
možnosti

Dneska zapnu po 5 letech telku a budu sledovat, jestli je pan profesor chlap, ve kterém je politický predátor alespoň ve formě semínka s perspektivou růstu, kterého nerozhodí nepohodlné křeslo, tedy jestli padne jeho falešná maska slušňáka, nebo jak se dělá pomazánka.

V prvním případě budu mít do soboty čas zvážit, jestli zvolit to semínko a poslat pana prezidenta odpočívat.

V tom druhém budu doufat, že v přístích volbách bude kandidovat pan Petr Kolář nebo pan Fischer.

2 0
možnosti

L54e50n84k35a 40M88e34y

25. 1. 2018 13:36

První, co mě teď napadlo: Mařenka Motlová z filmu Ecce homo Homolka z roku 1969.

6 2
možnosti

Velikost a panovačnost jsou protiklady.:-)R^

4 0
možnosti

Věřím svému kandidátovi a chci si na něho vsadit. Poraďte, jak na to? Ne přes počítač. Kdy je poslední možnost? Díky všem, kteří poradí.

0 0
možnosti
Foto

Zeptejte se pana Horáčka :-)

2 1
možnosti

J51i66ř22í 12Č85e23r49n44ý

25. 1. 2018 12:46

Volit menší nebo větší zlo je vždy volit zlo.!!

3 0
možnosti
Foto

Pokud někdo nepřijde s lepším dobrem. Což se tu už hodně dlouho nestalo. Ale když se ptám podobných mudrlantů, proč do toho nešli sami či proč nenalezli lepšího (a přijatelného) kandidáta, "ozve se" hrobové mlčení.

Slova, slova, slova. Nebo ještě lépe: kecy, kecy, kecy. Rv

4 4
možnosti
Foto

Děkuji moc, paní Libuše:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik